Slutten?

I dag har vi vært på sykehuset og hatt samtale med gynekologen. Det var meg som ønsket en samtale for å få bekreftelse på at det var noe poeng for oss å fortsette.

Jeg håpte innerst inne på å få den bekreftelsen, men nå sitter jeg igjen, tommere enn aldri før!

Hun syns vi burde avslutte. Etter så mange mislykka, var sjangsen for å lykkes veldig liten.

Jeg er utmattet! Hjertet mitt revner!! Jeg har det så ufattelig forferdelig vondt!!

9 kommentarer

proverorivf

12.05.2015 kl.12:05

Det var trist lesning 😔😔❤️ Ord blir fattige i en slik situasjon. Håper virkelig det går bra med deg ❤️❤️

ivfbebis.blogg.no

12.05.2015 kl.14:30

proverorivf: Jeg hadde aldri min villeste fantasi tenkt at mitt liv kom til å bli slik! Jeg aner ikke hvordan jeg skal klare å takle det! :(

proverorivf

12.05.2015 kl.19:59

Jeg skjønner deg så godt. Det må være en veldig vanskelig situasjon. Er du sikker på at DU vil gi deg nå da? Dere har ikke lyst til å prøve i Danmark f.eks? Eller har dere prøvd det?

Tenker mye på deg, og håper du har det bra. Prøv å ikke grave deg helt ned. men se fremover på andre alternativ isteden. Vet det ikke er lett :( <3 Men det hadde jeg ville gjort i dine sko <3

Marte

12.05.2015 kl.23:33

Sjansen for å lykkes blir da vitterlig ikke større ved at dere avslutter? Nei, ikke mist håpet! Dersom dere ikke blir gravide ved egen maskin (vi ble heller ikke det, det er vanligere enn folk tror), så trenger dere hjelp. Og har det ikke gått til nå, så fortsetter man. Jeg forstår at det både er kostbart og utmattende, men synes det er du og dere som skal bestemme om dere vil avslutte eller ikke... ok, så mener kanskje hun at statistikken ikke er på din side, men hjelpes, det trenger bare lykkes én gang for å sende den statistikken et visst sted! Vil dere avslutte fordi det er riktig for dere, så avslutter dere. Hvis ikke, så fortsetter dere, på en eller annen måte! 💚

deilig å være norsk i Danmark

14.05.2015 kl.21:16

Hei - jeg har fulgt din blogg siden jeg fant deg via Susanne Kaluzas bok. Jeg har savnet finne en blogg som omhandler det jeg selv går igjennom, og synes du skriver godt. Jeg var så glad på dine vegne når du ble gravid, og fyllt av sorg når jeg leste om SA'en.

Jeg har selv vært ufrivillg barnløs de siste 5 år. De finner ikke feil. Det har vært 5 tøffe år

Har bare vært igjennom 1 ivf+ en frys (På Rikshospitalet) , 6 iui - men begynner min 3-pakk med ivf imorgen i Danmark - hvor jeg nå bor. Jeg må si at min intrykk herfra er veldig forskjellig fra i norge. Her (privatklinikk i Aarhus) dyrker de alltid til blastocyst. Hvis det ikke er blastocyst, så setter de ikke inn, og avbryter forsøket. I møtet hvor vi skulle snakke om oppstart får vi anbefalt at vi begge skal gå på vitaminer (antioksidanter) i 3 måneder før vi begynner. Vi har bestemt oss at vi setter strek etter disse 3 forsøkene - men vi føler virkelig at vi har gjort det vi kan her.

Jeg skriver dette til deg for at denne klinikken får inn mange som prøvd lenge(mer enn6 ganger), og han har veldig god success. Jeg er sikker på at gynekologen på sykehuset i Norge er veldig god - men det skader ikke å høre en ny opinion?

Vimseguri

15.05.2015 kl.20:21

Stakkars stakkars, vet noelunde hvordan du har det, mistet på andre fersk forsøket,har til nå endt opp med 3 fersk og 2 fryseforsøk. Vi skal i startet på nytt og har kjøpt 3 nye forsøk. Ikke er vi rike men har lånt opp på huset. Er kommet meg noelunde til hektene etter siste gang, det var frys så ikke så ille. Jeg blir ikke så i hormonell ubalanse. Jeg fikk overtalt min mann til å fortsette, ser for meg enda et år med insett annenhver mnd. til vi klarer d. Vi må det... Kan liksom ikke vurdere at det ikke går. Må prøve å være opptimistisk, men inimellom lurer d inn seg tanker som orker du dette nok en gang.... Ingen på jobb vet noe og d sliter på det å hele tiden skulle finne opp avaler som skjuler dette. Men jeg er i en jobb der jeg er rimelig fri til å planlegge mine dager så lenge jeg leverer mine tall og budsjetter. Siden jeg er i en bransje der det kun vil bli sett på som en belasting at jeg blir gravid, ingen av mine kollegaer har barn, så sier jeg ikke noe til noen. Håper jeg snart kan begynne å glede meg til barsels tiden, da skal jeg også ut å lete etter ny jobb. Alt står på en måte på hold og vent, stadig noe jeg venter på enten mensen, insett, utak medisiner, veldig slitsomt.... Vet ikke helt hvordan jeg skal kunne si trøstende og oppmuntrende ord til deg, hvilke ord er store nok til å lindre smerten? Det er ingen, det er kun du som må komme deg gjennom dette. Men vit at vi er flere der ute, mangen som føler med deg som gråter for seg selv og alle dere andre der ute over hvor urettferdig d skal være. Prøv virkelig prøv å finne et lyspunt i tilværelsen, kan du orke flere ganger? Hadde du 2 forsøk i gjen i det offentlige? Vil du kunne leve med at du ikke prøvde de siste, at alt var prøvd? Jeg har sett en grense på 10 forsøk, inkl. fryseforsøk. Da føler jeg at da har jeg prøv alt og da må jeg gi meg. Og vi ender da opp som fosterforeldre, har allerede skaffet meg materiell. Ønsker deg alt godt, stor klem og oppmuntrende tanker sendes til deg.

Navn

15.05.2015 kl.22:26

Uff, får så vondt av deg. Jeg er i gang med min første ivf, ferskt forsøk. Jeg går til hausken i Haugesund. Har du vurdert å gå der? De er jo kjent for sin dyktighet i hele Norden. ❤️

Nina

20.05.2015 kl.17:11

Jeg er tom for ord.. Tårene triller, det er så feil..det er så urettferdig,,

Det kan ikke være slutten..<3

Jeg kan ikke si hva som er rett for dere, men husk at dette er kun EN persons mening..

Syns dere heller skal kjenne etter om dere er fysisk og psykisk klar for flere forsøk og ikke minst økonomisk.. Hvis dere forsatt har mer å gå på, så lytt til deres eget hjerte og kjemp videre.

I vårt tilfelle brukte (sløste) vi 4 forsøk på samme sted uten at de fant ut feilen hos meg, straks vi byttet klinikk fant de ut at "feilen" lå oss hos begge og da gikk det på 5. Jeg sier ikke at det gjelder for alle, men noen ganger trenges det nye leger som ser ting med andre øyne..

Legger ved ordtaket som har holdt meg gående når alt har sett mørkt ut..

When the world says "give up", hope whispers " try it one more time" <3

Marte

30.05.2015 kl.20:04

💚

Skriv en ny kommentar

ivfbebis.blogg.no

ivfbebis.blogg.no

28, Kristiansand

1. ICSI Feb13- Negativ 2. ICSI Juni13- Negativ 3. ICSI Des13- Kjemisk 4. ICSI Juni14- Negativ 5. ICSI Des- Negativ 6. ICSI Feb15- Gravid- Spontanabort uke 6 Livets motbakker vil ingen enda ta...

Kategorier

Arkiv

hits