1000-kroners spørsmålet...

Hva føler du nå?

Forvirra?! Jeg kan ikke forstå at dette er mitt liv! Er jeg virkelig så heldig? Er det VIRKELIG mitt liv? Drømmer jeg ikke? 

Det har vært en berg-og dalbane de siste dagene, med litt rosa på papiret innimellom. Jeg har vært helt totalt nervevrak de siste dagene. Tårer av glede og sorg om hverandre! Jeg blir livredd hver gang jeg ser blodet og kjenner smertene i magen og ryggen. Men jeg har fått beskjed om å slappe av siden hcg-prøvene har steget som normalt med to dagers mellomrom. 

Men... Er jeg virkelig så heldig? 

Jeg hvisker til meg selv flere ganger om dagen, "jeg er gravid... JEG ER GRAVID!" 

Vi beveger oss inn i et nytt kapittel, der alt det vonde blir etterlatt i det forrige. Det er historie. Det er vonde minner. Minner om en tid der livet var en eneste stor oppoverbakke. Jeg vil alltid kunne se tilbake på den tiden som en prøvelse. En prøvelse som lærte oss at vi tåler mer enn vi tror, og at sammen er vi sterke! Vi står støtt som fjell! Vi vet jo enda ikke om dette går "hele veien" eller ikke, men uansett så er dette en seier i seg selv! Det er en bekreftelse på at MIN KROPP KAN! Jeg kan! Vi kan! Men dette skal gå hele veien til mål, og jeg gleder meg så inderlig mye til alt som kommer. 

I begynnelsen av rugetiden kjente jeg absolutt ingenting, det var helt dødt i kroppen. Men etterhvert kom tegnene snikende.

  • Ømme stikkende bryster som bare ble værre og værre
  • Frysninger over hele kroppen
  • Generelt veldig frysen hele tiden
  • Ilinger fra lysken og nedover lårene
  • Forstoppelse/treg mage
  • Ekstremt emosjonell (mye mer enn under hormonstimuleringen)
  • Mensenmurringer/brennende følelse i livmor

To dager før jeg skulle teste kjente jeg bare at dette hadde gått veien. Jeg kjente det i hjertet mitt! Jeg er så uendelig lykkelig og takknemlig.

Takknemlig for alle gode ord, alle tanker og alle bønner. Jeg har tårer i øynene og er fullstendig ydmyk og liten i en stor verden! Dette èr mitt liv! Dette er meg, og i meg lever den største gaven i livet. Tenk på det! 

Jeg er så glad for at jeg ikke gav opp mens det stormet som værst rundt oss. Jeg er så glad for at vi klamret oss til håpet. 

I natt legger jeg meg med verdens største smil om munnen.

 

 

#ivf #prøverør #blessed #velsignet #gravid #forsøknr6

8 kommentarer

Marte

14.03.2015 kl.09:11

Symptomene dine høres meget relevante ut! 😉 det er noe helt spesielt å være gravid, det blir som en hemmelig klubb mellom deg og barnet! Tenk, det har allerede et unikt utseende og personlighet liggende latent! 👶 Gleder meg til å følge deg videre på veien! 💚 sier ifra hvis jeg drømmer om hva barnet skal hete! 😜

ivfbebis.blogg.no

14.03.2015 kl.09:32

Marte: Det er helt utrolig! Jeg kan ikke forstå at jeg er gravid!!? Jeg er utrolig spent på om det er en eller to, gutt eller jente, så hør gjerne fra deg om du drømmer noe :) Jeg ELSKER min nye hemmelige klubb! <3

Monika

17.03.2015 kl.17:46

Så spennende å høre. Der kom din 1 millions sjanse !! Så glad på dine vegne.

Vi har klart det igjen vi også, denne gang uten prøverør og uten medisiner. Skjønte ingenting når jeg var kvalmen dag etter dag. Koblet ikke at jeg kunne være gravid etter vi har slitt med det og vært igjennom flere prøverørsforsøk. Lykke er fanstastisk! Nyt følelsen :)

osspluss

17.03.2015 kl.19:20

Gratulerer så utrolig mye! Det er en så fantastisk følelse når testen endelig blir positiv etter så mye prøving <3 Nyt det ;)

ivfbebis.blogg.no

18.03.2015 kl.22:50

Monika: Tusen hjertelig takk <3 Åååh, så fantastisk deilig å få det til på egenhånd da!! Gratulerer så mye! :) jeg nyyyyter så godt jeg bare kan hver eneste dag! Dette er helt fantastisk! <3

ivfbebis.blogg.no

18.03.2015 kl.22:50

osspluss: Tusen takk <3 Krysser alt jeg har for dere nå!

Heidi

19.03.2015 kl.18:42

Kan være det er pga fryseforsøket, men savner virkelig å gå gravid. Nyter tiden med mini, men håper virkelig jeg får oppleve det igjen.

Husker jeg ble veldig overtroisk, klarte di skumle tankene å dukke opp måtte jeg tenke for meg selv "det kommer til å hå bra (og banke i bordet)" ;p mannen er den dag i dag overbevist om at det var god natt kysset på magen hver kveld før vi la oss som gjorde at mini klorte seg fast;)

Nina

21.03.2015 kl.13:16

Hei:) hvordan går det med deg?

Skriv en ny kommentar

ivfbebis.blogg.no

ivfbebis.blogg.no

27, Kristiansand

1. ICSI feb13- Negativ 2. ICSI juni13- Negativ 3. ICSI des13- Kjemisk 4. ICSI juni14- Negativ 5. ICSI Des14- Negativ Livets motbakker vil ingen enda ta...

Kategorier

Arkiv

hits