Hola frøken engstelig!

Jeg gikk en lang tur i går for å prøve å få kroppen igang igjen etter to uker uten trening. Det skulle jeg få angre på senere! Da jeg kom hjem lå det noe rosa sammen med restene fra lutinusen og jeg gikk rett i kjelleren. Jeg har hatt en kjemisk/tidlig spontanabort tidligere, så jeg var sikker på at det var det samme som skjedde nå. Jeg sjekket trusa hver halvtime resten av kvelden, men det kom aldri noe mer. I dag på morgenen var lutinusrestene lysebrune og utover dagen har det ikke kommet noenting. Jeg er LIVREDD!

Etter alt vi har vært igjennom er det kanskje ikke så rart jeg blir redd. Men alikevel, jeg står på både lutinus (som kan gi blødning) OG klexane som er blodfortynnende sprøyter. Det skal nok ikke så mye til å briste et lite blodkar der inne.

Jeg fikk prate med en sykepleier i porsgrunn i dag og det beroliget meg veldig! Hun sa at over halvparten blør de første dagene rundt forventet menstruasjon og at noen til og med blør som en vanlig menstruasjon. Og med meg var det jo bare snakk om en liten klatt med rosa guffe. Sorry detaljer altså!

Hun på sykehuset var så fantastisk god å prate med. Det var godt å få roet nervene litt! Hun sa at hvis ikke hodet mitt helt klarte å stole på at det hadde gått veien, så kunne jeg gå å ta en blodprøve i dag og fredag bare for å se hvordan hcg'en steg. Etter samtalen bar det rett til legesenteret for å ta blodprøve for å si det sånn! Jeg kjenner at jeg trenger bekreftelse på at alt ser bra ut!

Jeg har også fått time til ultralyd allerede i uke 14! Fantastisk deilig at den kommer så kjapt! Ser man et bankende hjerte da, er det 95% sjangs for å føde et barn har jeg hørt og lest diverse steder. Det er jo helt fantastisk å tenke på!

Tenk at jeg skal bli mamma!! Innen året er omme har jeg en eller to små nurk i armene mine! DET er den beste tanken i hele verden <3

Yeah! That's me right there!

#ivf #prøverør #gravid #forsøknr6 #icsi #tvillinger?

10 kommentarer

<3

11.03.2015 kl.16:21

My child, You worry to much! ❤️

Dette ER virkelig ☀️❤️

ivfbebis.blogg.no

11.03.2015 kl.16:37

<3: <3 <3 <3 <3 puste puste puste!

Nina

11.03.2015 kl.17:03

Tårer i øynene nå..

Så fantastisk, etter alt dere har vært gjennom..endelig var det deres tur <3 jeg vet ikke hva eg skal skrive en gang, ble så glad nå :) du er GRAVID <3

Så spennende, er det en eller to inni der mon tro..

Så vanvittig glad på deres vegne, gleder meg til å følge med videre på gravid- blogging:)

Tusta

11.03.2015 kl.17:41

<3 <3 <3 åååå dette kommer til å gå bra, det er så vanlig!!! Prøv å roe deg ned med en god film, god bok... Vet det er vanskelig, jeg fikk blødning uten forvarsel (og uten fysisk anstrengelse engang å skylde på)i uke 12, rett etter vi hadde fortalt hele verden. Og gikk fint det også! Stor klem <3 tenk at du er gravid!!!!! LYKKE!

Vimseguri

11.03.2015 kl.17:50

Ahhhh herregud, blir helt rørt og kjenner tårene komme. Er så glade på deres vegne. Det er virkelig deres tur. Vi skal i gang med forsk nr. 5 om et par uker. Vi startet juli i fjor, så ganske heftig med nye forsøk og hormoner annenhver mnd. Men det er verdt det til slutt får en tenke. Stor bamse klem til deg, ta vare på deg sjøl.

ivfbebis.blogg.no

11.03.2015 kl.18:38

Nina: Ååååh tusen takk! Du har vært en god støtte gjennom alt og det er jeg evig takknemlig for! <3 Gleder meg villt til tiden som kommer! Etter å ha gått å suglet på babyting i 3 år, er det endelig min tur til å kunne trekke kortet og få noe av det med meg hjem! JEG SKAL BLI MAMMA! Det er helt fantastisk!! <3

ivfbebis.blogg.no

11.03.2015 kl.18:39

Tusta: Så godt å høre! Tusen takk for all oppmuntring gjennom alt<3 Jeg lever i troen og håpet at dette har gått veien! Det SKAL gå bra! <3 Akkurat nå er jeg definisjonen på lykkelig! :)

ivfbebis.blogg.no

11.03.2015 kl.18:42

Vimseguri: Så koselig å høre <3
Oi!! Du er jammen meg tøff!! 5. Forsøk på 6 mnd?? Det er jo helt sykt! Med ditt pågangsmot skal du også lykkes en gang! <3 tusen takk og masse LYKKE til videre! Jeg heier på deg! Og du? Det kommer til å være verdt det! <3

Vimseguri

14.03.2015 kl.09:30

Det blir femte forsøk på 10 mmd. Har følelsen av å leve i et "vente rom"der alt står på hold. Uten at de fleste vet hva vi går igjennom. Da hjelper d å kunne leste og føle man har andre som skjønner en der ute. Har lest mye på bloggen din og kjenner meg igjen. Du er veldig flink til å formulere deg og hvordan du har d, og når inn til mange. Lykke til på din fantastiske ferd fremover så håper jeg at du fremdeles vil dele hva som skjer i livet ditt med oss, stor klem.

ivfbebis.blogg.no

14.03.2015 kl.10:19

Vimseguri: Huff! Du er søren meg tøff! For en påkjenning! Men nå skal det snart bli deres tur! <3 Det er godt du kan bruke bloggen min og føle litt trøst i den. Msn føler seg litt mindre alene i situasjonen når man leser at det er så mange andre som er i akkurat samme situasjon.. Sender deg masse babydust i håp om at spira snart sitter <3

Skriv en ny kommentar

ivfbebis.blogg.no

ivfbebis.blogg.no

27, Kristiansand

1. ICSI feb13- Negativ 2. ICSI juni13- Negativ 3. ICSI des13- Kjemisk 4. ICSI juni14- Negativ 5. ICSI Des14- Negativ Livets motbakker vil ingen enda ta...

Kategorier

Arkiv

hits