Skapsymptomjeger

Hvordan i himmelens navn klarer folk å ikke kjenner etter? I hele TO uker?! Det er 14 lange dager det! Jeg hadde bestemt meg for å ikke kjenne for mye etter og ikke google noenting iløpet av disse to ukene, men jeg må ærlig innrømme at jeg stryker glatt på begge punkter! Man skulle tro at jeg hadde lært til nå, men det har jeg altså ikke!

Jeg har kjent etter, og det bekymrer meg, for jeg kjenner veldig lite... Jeg vet at alt er normalt, men jeg får en dårlig følelse. Ingen murring, ingenting! Vet at jeg også bare er på rugedag 5 eller noe i dag... Huff nå føler jeg meg dum! Dag 5, og jeg er allerede poco loco trainwreck til 1000! Å vente gjør meg totalt UTMATTET!

Jeg blir gal av å ikke tenke på det, ikke vente på det, ikke stresse og tenke positive tanker... Gal fordi jeg er livredd! Hvordan vil livet mitt se ut om 6-7 dager? Himmel eller helvete?

Faller jeg nå, faller jeg dypt!

Dypere enn før... Jeg orker ikke tanken på å gå igjennom det en gang til! Jeg orker ikke, makter ikke, vil ikke! Jeg VIL ikke!

....Positive tanker ja! Veldig lett!

Hvorfor skal det gå nå?

På den andre siden,

Hvorfor skal det ikke gå nå?

En uke igjen.

Jeg kjemper en evig kamp for å beholde troen på at dette skal gå!

Jeg er veldig på felgen om dagen... Sentimental og sårbar. Jeg gråter og er lei meg, men vet ikke alltid hvorfor. Noen ganger er jeg bare veldig glad i mannen, også kommer det enda flere tårer... Sånn som nå, bare fordi jeg skrev det! Jeg orker ikke meg selv akkurat nå! Jeg vil bytte kropp! Jeg orker ikke mer jeg... Jeg er utslitt!

#hanharlovetmeg #trustinhim #ivf #prøverør #påtide #sliten #utmattet

6 kommentarer

Marte

02.03.2015 kl.23:08

Tenker på deg, og heier deg fram! 💚

ivfbebis.blogg.no

02.03.2015 kl.23:11

Marte: Ææææ nå griner jeg igjen! Haha! Huff, jeg er virkelig på tuppa for tiden! Tuuuusen takk <3 Kommentarene dine gjør meg såå glad! Du er fantastisk!

<3

03.03.2015 kl.10:02

De små frøene inni der er så INDERLIG,HJERTELIG VELKOMMEN! Til å bli der inne, lenge. Til å vokse seg store, sterke og friske! Til å bli deilige små barneføtter og ikke minst bli en blanding av deg og deilige mannen<3

ivfbebis.blogg.no

03.03.2015 kl.11:51

<3: Åh ja! Pliis la det være sant! <3 <3 Det MÅ bare!

idamau

03.03.2015 kl.22:21

ååååhhh, det er så spennende! Helt fryktelig å vente slik.. Men jeg håper håååper at det går denne gangen <3

ivfbebis.blogg.no

04.03.2015 kl.09:15

idamau: Huff ja! Jeg blir gal! <3 Takk!

Skriv en ny kommentar

ivfbebis.blogg.no

ivfbebis.blogg.no

27, Kristiansand

1. ICSI feb13- Negativ 2. ICSI juni13- Negativ 3. ICSI des13- Kjemisk 4. ICSI juni14- Negativ 5. ICSI Des14- Negativ Livets motbakker vil ingen enda ta...

Kategorier

Arkiv

hits