Overstimulert?

Det er like før det tyter egg ut av diverse åpninger på kroppen min! Etter sjekk hos gynekologen i går fikk jeg se 16 fine små eggiser fordelt på de to fantastisk hardtjobbende eggstokkene mine! Jeg er jo veteran nå, med mine 5 forsøk i snippsekken. Og jeg begynner å bli rimelig dreven på dette med ivf, medisiner, bivirkninger, sprøyter og stikkpiller. (You just gotta love them!)

MEN jeg har aldri noensinne blitt så øm og stinn i buken under stimuleringa som jeg er nå! Eller dvs, etter forsøk nr 1 ble jeg lett overstimulert, men det var etter egguthenting var over og til og med da følte jeg meg ikke like oppblåst som jeg gjør nå! Magen min er som en ballong og jeg har gått opp 1,5- 2 kg på en uke! Det er vondt å sitte fordi det presser på eggstokkene og under den innvendige ultralyden var jeg sikker på jeg skulle besvime! De er så ømme!

Huff og huff! Jeg fikk ny time i morgen for å se hvordan eggposene utvikler seg og når den store egguthentingsdagen blir. Tvi tvi! Jeg spyr!

Jeg har ytret min bekymring for smertene jeg har opplevd tidligere, og ble beroliget med at jeg tross alt skulle få 25 mg petidin. (Tidligere har jeg fått 95 mg og fortsatt hatt intense smerter.) Så ja, de må nok grave litt dypere i lommene sine, for jeg sprer ikke beina for 25 mg, det er helt sikkert! Det er jo som en fis i havet!

Her ser dere grunnen til nærmest treningsforbud fra mannen (og tildels gynekologen), sykemelding og elefantkomplekser! (Nei, jeg vet at jeg ikke ser ut som en elefant, men av og til føler man seg som en alikevel)

Og... Bildet pynter på sannheten, magen er større enn den ser ut!

Første bildet er tatt før stimulering og det andre bilde er tatt etter 9 doser med 75 IE menopur og 100 IE puregon. I'm about to blow!

Over og ut!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ivfbebis.blogg.no

ivfbebis.blogg.no

27, Kristiansand

1. ICSI feb13- Negativ 2. ICSI juni13- Negativ 3. ICSI des13- Kjemisk 4. ICSI juni14- Negativ 5. ICSI Des14- Negativ Livets motbakker vil ingen enda ta...

Kategorier

Arkiv

hits