"Jeg fikk ikke blomster"-dagen...

Dagen hvor mine desperate ønsker bare virker som en fjern drøm... Vil den drømmen som føles så fjern og uoppnåelig noen sinne bli virkelig? Skal jeg også få oppleve å bli hedret med frokost på senga? Jeg drømmer om tidlig morgen med lyden av barbeinte barneføtter. Småengler med håret på snei og søvn i øynene! Men det er bare drømmer...

På denne dagen gjør facebook og andre sosiale medier meg kvalm. Kvalm av ren misunnelse og sorg over hvordan livet skulle vært for oss nå. Kvalm av realiteten, strevet og sorgen. Jeg er så sliten nå! Sliten av å gå og håpe, drømme og ønske.

Det faktum at jeg er en tikkende hormonbombe midt i vårt 6. prøverørsforsøk gjør ikke dagen noe bedre. Jeg er høyst utilregnelig sånn rent psykisk. Tårene sitter meget løst og alt blir så mye sårere enn normalt. Jeg er livredd for ukene som kommer. Om litt over to uker er det igjen tid for egguthenting og ukene som kan sammenlignes med ekstremsportveko på Voss! Nemlig rugedagene! De værste dagene, hvor håp og fortvilelse går hånd i hånd gjennom døgnets 24 timer. Jeg er sikker på at de dagene har både 48 og 90 timer i døgnet, og de to ukene føles som et langt år! Nervene står i høyspenn helt til det rosa dukker opp på papiret og drømmene igjen brister foran øynene dine.

Vil jeg noensinne se den positive testen som jeg så inderlig drømmer om? Hvor lenge skal livet stå på vent? Hvor lenge skal økonomien dreie seg om når vi skal ha nye forsøk? Energien og bankontoen står i minus hver måned!

Gratulerer med drømmedagen, alle ufrivillig barnløse. Måtte dagen fly fort forbi uten tårer og misunnelse! Og gratulerer til dere som har gått igjennom så mye, men endelig fått det til. En dag blir det vår tur! .....forhåpentligvis!


#ivf #prøverør #mamma #morsdag

4 kommentarer

<3

17.02.2015 kl.10:35

Det er deres tur!! Det MÅ det være..😔🙍

ivfbebis.blogg.no

17.02.2015 kl.17:39

<3: Ja, det skal være det nå <3 Det begynner å bli på tide! <3

Pys

18.02.2015 kl.22:59

Selvfølgelig vil den bli positiv (!!!) og jeg gleder meg. Stå på, og aldri mist troa <3

ivfbebis.blogg.no

19.02.2015 kl.10:52

Pys: Tusen takk Pys, så skjønn du er <3 :) Den SKAL bli positiv!

Skriv en ny kommentar

ivfbebis.blogg.no

ivfbebis.blogg.no

27, Kristiansand

1. ICSI feb13- Negativ 2. ICSI juni13- Negativ 3. ICSI des13- Kjemisk 4. ICSI juni14- Negativ 5. ICSI Des14- Negativ Livets motbakker vil ingen enda ta...

Kategorier

Arkiv

hits