Neglbite tenkeboks-drama

Ei vanskelig jul er lagt bak oss. Familieselskaper iført et påklistra smil. Begravelse og barnedåp på en og samme uke. Det er rart hvor mye man takler, hvor sterk man egentlig er når man ikke har noe valg. 

Et nytt år med nye muligheter står for døren. Er vi klare for å åpne den? Jeg vet ikke... Neglene spretter alle veier mens jeg sitter i tenkeboksen. Nettene blir evigvarende lange. Hvorfor kommer egentlig alle tankene på natta? Vidåpne øyne, mobilen går varm på google search, selv om man nå er ekspert på IVF og alt som hører med. Alle forumer er trålt opp og ned x-antall ganger.

Er vi klare for nye runder? Blir jeg noensinne klar for ny runde? Er det greit å starte opp selv om man ikke er klar? Takler jeg et nytt nederlag, nå så tidlig? 

Tanta har kommet på besøk igjen og planen er å starte denne syklusen. Dvs at jeg begynner med spray allerede om 19 dager. (HJELP!)

Planen er at jeg skal stå på både puregon og menopur. Jeg har prøvd begge, men aldri sammen. Jeg skal også bruke en annen spray denne gangen enn tidligere. Jeg håper synarela har mindre bivrkninger enn suprecur, slik at jeg kan være i jobb så lenge som mulig. Jeg blir helt tullete av suprecur. Det er helt ufattelig! Det er som å få ull på hjernen, ingenting fungerer! Det kan nok sammenlignes med ammetåke, for dere som er så heldige og ha opplevd det. Tårene sitter også meget løst under nedreguleringen, noe som er meget slitsomt i jobbsituasjon. En gråtende ambulansearbeider er vel ikke helt optimalt! Jeg er heldig som har en forståelsefull sjef og en helt fantastisk lege, som har veldig stor forståelse for hele situasjonen min. Det er et godt land vi bor i! 

Heier på alle dere tapre kvinner der ute! Vi er sterke! 

 

#ivf #icsi #prøverør #vilblimamma

 

 

 

13 kommentarer

idamau

10.01.2015 kl.00:03

Ahh.. Jeg har akkurat samme følelse om et nytt år! Men heldigvis har jeg begynt å få noen ting å se frem imot, så januardepresjonen begynner å bli mildere :p

Marte

10.01.2015 kl.13:43

2015 blir ditt år, uten tvil! Tenker masse på deg og heier deg framover! 😊

Nina

10.01.2015 kl.15:00

Har lurt på hvordan det går, dere har hatt to tøffe desembermnd to år på rad nå..håper og krysser alt jeg har for at neste jul blir en fin tid for dere og at dere er blitt 3 eller har en liten i magen <3

Kanskje det er lurt å vente litt, men kanskje det og er lurt og bare ta sats og hoppe i et nytt forsøk..uansett gjør det som føles rett for deg:) jeg gikk på synarela, ble litt sentimental av den men syns det høres ut som den du gikk på var verre..

Heier på dere:)

ivfbebis.blogg.no

10.01.2015 kl.17:01

Marte: Tusen takk! Ååh! Det betyr utrolig mye for meg <3 stor klem!

ivfbebis.blogg.no

10.01.2015 kl.17:08

Nina: Huff ja! Det har vært to harde år! Og jula spesielt! Føler at årene bare flyr avsted uten at jeg har vært "tilstede" i mitt eget liv. Merkelig egentlig.. Men det å bli 3 er jo det høyeste ønsket vårt! Skjønner ikke hvordan livet skal gå videre om det aldri skjer :(
Men jeg må prøve å ikke tenke disse negative tankene!

Ang nytt forsøk har jeg bestemt meg for å bare hoppe i det! Det å gå og vente er værre enn å ikke være helt klar mentalt.

Jeg er veldig sentimental til vanlig, så på spray i tillegg blir jeg rene gråtedukka! ALT blir jo supertragisk og superrørende! Hehe huff! Kunne ønske mannen kunne få kjenne på hvordan det faktisk er for oss! De hadde vel ikke holdt ut en dag engang! :)

Hvordan går det med deg da?
Kleem til deg :)

Nina

10.01.2015 kl.17:40

Ja jeg forstår hva du mener, livet er liksom litt på vent.. Dager,uker, mnd går men i vår verden går livet fra syklus til syklus.. Gjennom hele prøvetiden har jeg gått og planlagt ferier, og alltid måte ha en ferie og se frem til..og jeg skjønner nå i ettertid at det var en måte å takle " tomrommet"..

Det er vondt å kjenne på følelser som det, at hva gjør man dersom det ikke går..og alle smiler medlidene og sier, jo da det kommer til og skje.. Og det kan de faktisk ikke vite.. Men jeg har virkelig troen på at dere skal få det til:) og jeg blir kjempe glad over å lese at dere hopper i det:)

Haha ja ALT blir som verdens undergang..syns noen ganger synd på mannfolka, de får virkelig gjennomgå..ihvertfall min..en dag ble jeg kjempe sint på han fordi han hadde kjøpt stor sjokoladeplate, og jeg ville bare ha en liten..hehe

Her går det bra, dessverre bekymrer jeg meg mye..og tenker litt sånn " hvor lenge kan gleden vare" , kampen om å bli gravid har liksom vært så stor del av forholdet.. Så jeg tenker at det er liksom for " lett" at det skal gå på 5 forsøk.. Men det er jo virkelig ikke lett, og nå skal det virkelig skje..men jeg klarer ikke helt tro på det..

Som jeg skrev til bloggvenninna vår, jeg håper 2015 blir prøverør-babyboom:)

Klem til deg og, og masse hcg fra meg:)

ivfbebis.blogg.no

10.01.2015 kl.18:39

Nina: Ferier ja! Det er en utmerket måte å fylle tomrom på. Men den dagen du kommer hjem fra en fin ferie der du har klart å bare være "deg" og ikke ufrivillig barnløs, er tomrommet enda større enn dagen du dro. slik har det hvertfall vært for meg! Men men... Jeg har blitt sterk av dette utfordringen jeg har fått i livet. Det har forandret meg til det bedre som person :) Det er jo bra!

Hahaha, må bare le. Så utrolig morsomt å bli sur for ei stor sjokoladeplate fordi du ville ha en liten en! Det er sånn jeg også kan være under stimuleringen! Det er jo litt morsomt å se tilbake på nå som du endelig har blitt gravid! :)

Skjønner godt at du bekymrer deg! Det kommer jeg også til å gjøre.. Men jeg håper du klare å nyte det litt innimellom! :) Det fortjener du! Du er sterk! :) Og jeg er så glad for at det endelig gikk for dere <3

<3

15.01.2015 kl.17:14

Du er den flotteste jeg kjenner. Innvendig og utvendig! Og jeg satte utrolig stor pris på at du ville være sammen med oss i dåpen!

Mitt største ønske er vi neste gang skal døpe deres skatt(er)!

Husk hva du har blitt lovet <3

Marianne

19.01.2015 kl.17:20

Vi kjenner ikke hverandre, men jeg vil gjerne sende deg en kjempestor klem. Jeg føler virkelig med deg og hjertet mitt gråter for deg. Jeg er så heldig å ha en ivf-datter og nå er jeg på slutten av mitt andre svangerskap, det også ivf. Jeg syns vår reise har vært tøff, men den er ikke i nærheten av deres. Jeg ønsker deg all lykke og sender mange positive tanker om at dette blir deres år!

Nina

26.01.2015 kl.18:50

Hei:)

Hvordan går det med deg?

ivfbebis.blogg.no

01.02.2015 kl.20:36

<3: <3

ivfbebis.blogg.no

01.02.2015 kl.20:37

Marianne: Tusen takk for gode ord! <3

ivfbebis.blogg.no

01.02.2015 kl.20:40

Nina: Tja, si det.. Jeg vet ikke helt egentlig. Jeg er utmattet. Har stått på spray en uke snart. Uttak blir i uke 9. Håper på bedre lykke denne gang :) <3
Håper du har det bra!

Skriv en ny kommentar

ivfbebis.blogg.no

ivfbebis.blogg.no

27, Kristiansand

1. ICSI feb13- Negativ 2. ICSI juni13- Negativ 3. ICSI des13- Kjemisk 4. ICSI juni14- Negativ 5. ICSI Des14- Negativ Livets motbakker vil ingen enda ta...

Kategorier

Arkiv

hits