Rugehøne

Tiden går så UFATTELIG sent! Hver time, hvert minutt, hvert sekund av dagen går med på å tenke på lille frø i magen! Jeg blir tullerusk, men jeg klarer ikke å la være å tenke på det! Jeg er så spent, så spent. Med god og dårlig følelse om hverandre, til og med nesten samtidig! Det er til å bli totalt sprø av! Ekstremsport for sjela!

Jeg er jo sykemeldt, så jeg har mye tid til å kjenne etter. Og det jeg kjenner er litt annerledes enn tidligere. Men jeg har blitt lurt av "hormonmonsteret" før, så jubelen henger ikke løst for å si det sånn! Jeg er så spent på grunn av at egget bare var 6 delt, og at det var innsetting på dag 2. Men det må jo være positivt at lille frø kommer hjem til mamman sin igjen så tidlig, isteden for å ligge i et varmeskap 30 mil unna den varme hula si.

Ved ivf klinikken har vi tatt blodprøve to uker etter uttak, mens ved fertilitetssenteret skal vi ikke ta test før torsdag om en uke, altså 15 dager etter innsetting.

Tidligere har jeg begynt å blø sånn smått i disse dager faktisk, så nå er jeg LIVREDD for å sjekke fargen på cyglogestrestene. Jeg ber uavbrutt om at dette skal gå slik vi ønsker, og at vi skal få verdens beste julegave i år! <3

10 dpo i dag

Rugedag 8

Jeg blir gal! Gal gal GAL!

9 kommentarer

proverorivf

04.12.2014 kl.00:28

Masse masse lykke til!!! Tvinner fingrer og tær for dere! :) må det gå den veien dere ønsker <3 det fortjener dere! :)

Klem i fleng <3

ivfbebis.blogg.no

04.12.2014 kl.11:30

proverorivf: Tusen takk! <3 Jeg er superspent! Klarer nesten ikke å vente! Håper du har det bra! <3
Klem

Nina

04.12.2014 kl.14:16

Om man bare kunne skru tiden frem til testdag..de to ukene tar jo alltid en evighet..men nå er du halvveis:)

Ikke legg for mye i det at det var " kun " 6 delt.. Som jeg skrev tidligere, mitt var bare 4 delt da de satt det inn 2 dager etter. De sa at det betyr ikke at eggene utvikler seg dårlig, det kan og være at de bruker litt lenger tid på å utvikle seg.. Og for alt vi vet, kanskje egget ditt delte seg i 8 rett etter det ble satt inn:)

Krysser fingrene for dere <3

Tusta

04.12.2014 kl.21:24

Så spennende dette er da :-) håper den klorer seg godt fast!!! jeg er førstegangsIVFer selv, og skal til uttak neste uke... Kjenner jeg gleder meg, samtidig som jeg selvsagt gruer veldig til selve uttaket!

Jeg lurte på, må mannen ta noen spesielle hensyn før hans"prestasjon" uttaksdagen? Skjønner jo han bør leve sunt osv- men ellers..han bør kanskje ikke ha utløsning på noen dager da?

Ikke fått noe informasjon om dette. Men så blir legene alltid helt henrykte over hans sæd kvalitet, så dermed har de kanskje ikke følt noe behov for å forklare forhåndsregler hva han angår :-)

ivfbebis.blogg.no

05.12.2014 kl.09:44

Nina: Ååååh! Jeg har sååå lyst til å teste!! 12 dpo i dag! Jeg har ikke vært så spent som jeg er nå, før. Sikkert fordi jeg føler meg så gravid! Jeg føler at dette har gått rett vei! Jeg klarer nesten ikke å vente!
Takk for alle fingre som er krysset <3

ivfbebis.blogg.no

05.12.2014 kl.09:49

Tusta: Hei! Så spennende! Er dere i Porsgrunn? Jeg skjønner at du gruer deg til uttaket. Prøv å slapp av, så går det nok bra! For min del har jeg jo opplevd et smertehelvete på to av forsøkene, til absolutt ingen smerter på det siste jeg hadde nå for halvannen uke siden. Krysser fingrene for at det skal gå bra!

Sædcellene "lages" allerede 3 mnd før utløsning, så det er viktig å leve sunt over en god periode egentlig. Men hvis han har gode svømmere, har nok ikke det så mye å si for dere. Vi har fått beskjed om at han ikke må ha utløsning 4 dager før selve egguthentingen. :) masse lykke til <3

Marte

05.12.2014 kl.12:53

Fingre og tær er definitivt krysset! Glad for at du oppdaterer så ofte som du gjør, det er spennende å følge veien sammen med deg! Og jeg har stor tro på at dette egget er det som teller! :-D

ivfbebis.blogg.no

05.12.2014 kl.14:08

Marte: Tusen takk for oppmuntring! Magefølelsen sier at det har gått bra denne gangen! Men den har jo tatt grundig feil før! Men så føler jeg meg litt gravid også! Jeg er såå spent!! :) krysser alt jeg har nå!

Nina

05.12.2014 kl.23:20

Jeg har veldig troen på det med magefølelsen.. Man leser om folk som bare viste at de var gravid, og jeg tenkte " ja hvordan viste dere det..?!" Men på dette forsøket var ting så annerledes og innerst inne bare visste jeg at jeg måtte være gravid..

Så jeg er helt sikker på at dette må gå veien:)

Åå jeg er så gira på å høre hva testen sier:)

Skriv en ny kommentar

ivfbebis.blogg.no

ivfbebis.blogg.no

27, Kristiansand

1. ICSI feb13- Negativ 2. ICSI juni13- Negativ 3. ICSI des13- Kjemisk 4. ICSI juni14- Negativ Livets motbakker vil ingen enda ta...

Kategorier

Arkiv

hits