Lille knert <3

Halleluja! Eggis lever! Nervene var rimelig frynsete da vi satt våre bein på klinikken! Vi ble møtt av en sykepleier og geleidet inn på et rom, hun ba meg kle av meg på underkroppen. Jeg pustet lettet ut og tenkte at hun ikke ville bedd meg om det om egget hadde sluttet og utvikle seg! 15 min senere var egget på plass. Egget var visst nok 6-delt. Tror ikke det er helt ideelt, men hva vet vel jeg? Jeg har alltid fått satt tilbake blastocyster, så jeg har ikke peiling på denne delingen.

Jeg fikk beskjed om å drikke mye vann før innsettingen, og pliktoppfyllende som jeg er, gjorde jeg jo det. Sykepleieren trykket ultralyden mot magen min, og jeg holdt på å sprenge. Livmora mi ligger bakover, så de slet litt med å se det de skulle. Hun trykket bare enda hardere, og unnskyld meg for detaljer her, men det var like før Dr.Nytun fikk seg en dusj! Himmel og hav! Egget ble perfekt plassert i det de kalte, "et bokeksempel" av en slimhinne. Den er så klar den! Like klar som innehaveren!

Nå sitter jeg her igjen! Dag 2 som ruger! Jeg er ei hormonell BOMBE! Dobbel dose cyglogest er ikke for pyser. I tillegg til cyglogest, går jeg også på fragmin (blodfortynnende sprøyter) og 4 tabletter prednisolon om dagen. Sistnevnte gjør meg totalt bunnløs! Jeg spiser som en hest, jeg er som en STØVSUGER! Mannen bare ler, selvfølgelig.

Oh, så sexy man føler seg kun iført et forkle på underkroppen!

Jeg er litt deppa og sliten. Aner ikke hvorfor, mistenker at det har noe med medisinene og gjøre. Men jeg prøver å være positiv og holde motet oppe. Men de kjipt tankene er ikke langt unna. Hvorfor skulle det funke nå, når det ikke har funket før? Hvor mye tør jeg å håpe? Jeg er rett og slett LIVREDD! Livredd for skuffelsen. Men åhr, som jeg håper jeg sitter med en positiv test om to uker!

Jeg er kokko i hodet!

Klukk klukk!

8 kommentarer

Marte

28.11.2014 kl.16:29

Spent på dine vegne! Det trengs bare ett egg som klamrer seg fast! 😃 tenk så deilig å gå jula i møte med en liten venn i magen! Dette egget har jeg tro på!

ivfbebis.blogg.no

28.11.2014 kl.16:43

Marte: Åh, tusen takk for gode ord! <3 Det trengtes! Gleder meg til julekos med en liten spire i magen :) det blir fantastisk! <3

Nina

29.11.2014 kl.12:42

Lille tøffe spire, nå må du klamre deg fast og vokse deg stor <3 er så spent på deres vegne.. Denne gangen er det deres tur <3

ivfbebis.blogg.no

29.11.2014 kl.14:43

Nina: Åååh <3 Jeg holder på å bli gal allerede! Prøver å ikke kjenne etter, samtidig som jeg tolker hver eneste ting jeg kjenner! Kunne ønske jeg kunne legge meg nå også våkne opp om to uker! Kjente du noe annerledes når du ble gravid, enn de forsøkene som var negative?
Jeg har en god følelse, det er jo et bra tegn!? :) huff! Jeg blir tullerusk!

Nina

29.11.2014 kl.20:23

Ja det forstår jeg godt, man kan jo bli helt koko.. Uff ja tiden går så fryktelig sakte:/

Jeg ble jo overstimulert og lagt inn, så vanskelig å si hva som var annerledes..

Men har du en god følelse så er jo ingenting bedre.. Jeg og hadde det, mens dagen etter satt jeg og søkte etter eggdonasjon i utlandet..så jeg vippet veldig frem og tilbake..

Nå må tiden fly avgårde:)

Marte

29.11.2014 kl.21:16

Mitt første symptom var en følelse lik menssmerter (murringer) som ikke ble noe mens, så gikk fra dyp skuffelse (menssmerter er jo ikke akkurat det du vil kjenne når du håper på å være gravid) til vanvittig glede da murringene ikke ga seg og jeg tok en test mest for å ha gjort det og "visste" den var negativ siden det var det den alltid var... 😊

ivfbebis.blogg.no

30.11.2014 kl.10:41

Marte: Deilig å ta en test når man "vet" at det blir negativ også blir den positiv! <3 for en lykke!

Har hatt mye mensmurringer på alle forsøkene. Man blir totalt forvirret av hormonene man dytter i seg! Så det kan jeg hverken ta som et godt eller dårlig tegn :O Blir gal av å vente, også er jeg LANGT ifra halvveis! Hvordan skal dette gå! Huff!

ivfbebis.blogg.no

30.11.2014 kl.10:47

Nina: De har alltid sagt til meg at hvis egget fester seg vil jeg sannsynlig få økt ubehag i eggstokkene og bli enda mer oppblåst. Blir såå fortvilet hver morgen magen bare krymper og krymper, og eggstokkene blir mindre og mindre ømme. Jeg vipper også veldig! Et minutt er jeg sikker på at det har gått veien, og i neste er jeg sikker på at det har gått i dass!

Skriv en ny kommentar

ivfbebis.blogg.no

ivfbebis.blogg.no

27, Kristiansand

1. ICSI feb13- Negativ 2. ICSI juni13- Negativ 3. ICSI des13- Kjemisk 4. ICSI juni14- Negativ Livets motbakker vil ingen enda ta...

Kategorier

Arkiv

hits