Hormontåke dag 2

Da var vi i gang for 5.gang! Selvfølgelig levde jeg i god tro om at hormonene ville være snillere med meg denne gangen. Men neida! Den gang ei! Men det gjør ingenting, så lenge jeg faktisk har muligheten til å bli gravid! Jeg overlever, og det med god margin!

Hjertebank

Intens hodeverk

Kvalme

Svimmelhet

Uvel

Trøtt

Klomsete/forvirra

Muskel og leddsmerter

Jeg kan vel slå meg til ro med at hormonstimuleringa funker for å si det sånn! Jeg har jo vært igjennom dette 4 ganger før, så dette surfer jeg meg gjennom med glans!

Nå er det bare å sette seg tilbake og fylle dagene med aktiviteter, slik at tiden går fortere enn svint. Første kontroll på fertilitetssenteret er ikke før 12.november! Jeg hadde forsamtalen over telefon, så jeg har ikke truffet dem enda. De virket veldig hyggelige og omtenksomme da jeg pratet med. Det er godt å føle seg trygg i en slik situasjon. Det er helt nødvendig!

"Tiden leger alle sår," sier de. Det er mye sant i det ordtaket. Ønsket om barnet er like sterkt, men sorgen over å ikke ha det, forsvinner mer og mer. Jeg har fått en styrke fra en plass. Men hvor? Det vet jeg ikke.

Tankene mine får lov til å vandre andre veier. Og det kan faktisk gå en hel dag uten at jeg tenker på det. Før var det altoppslukende! Jeg klarte ikke å legge det fra meg. Det var ikke en del av meg, men jeg var en del av det! Jeg eksisterte ikke. Øynene mine var fylt med tomhet, helt svarte. Det var vondt og leve, og stå opp om morgenen (kall det hva du vil) var et prosjekt i seg selv!

Jo lenger man går med en sorg, jo mørkere blir den, og til slutt har man ikke noe annet valg enn å ta et oppgjør med den! Du må velge å leve ved siden av den istedenfor å la den leve livet ditt. Jeg har tvingt meg selv til å se de lyse sidene i livet, selv om de mørke overskygger alt positivt! Men man har ikke noe valg, man MÅ være positiv.

Jeg er positiv nå! Jeg gleder meg til å se en posititive testen om ca 2 måneder. Jeg tenker på forsøket som vellykket allerede!

Jeg tenker på det som mitt siste.

Fallhøyden kan ikke bli større enn den allerede er!

7 kommentarer

Nina

27.10.2014 kl.17:27

Velkommen til alle hormonplagene, uff.. Men dette er ditt siste, jeg har så troen nå.. Og jeg heier sånn på dere.. Håper julenissen kommer tidlig i år og gir dere en fantastisk god nyhet:)

proverorivf

27.10.2014 kl.19:00

Masse lykke til! Når du er så positiv og har så mye styrke, må det jo bare gå! :) Det er viktig å ha trua selv! :) Jeg heier på dere!

klem <3

ingrid

27.10.2014 kl.19:05

Du er virkelig et godt forbilde, som holder motet oppe :) Inspirasjon i bøttevis! Jeg gleder meg også til beskjeden kommer :)

ivfbebis.blogg.no

28.10.2014 kl.21:41

proverorivf: Tusen takk <3 dette går veien!!

ivfbebis.blogg.no

28.10.2014 kl.21:43

ingrid: Så godt å høre! <3 Tusen takk! Rett før jul skal du få lese at jeg bærer på et lite frø! Nå er det vår tur!

Monika

21.11.2014 kl.19:50

Krysser det som krysses kan :) Hold troen og håpet oppe :)

ivfbebis.blogg.no

23.11.2014 kl.23:19

Monika: Tusen takk! Nå ligger vi på hotellet i Oslo og prøøøver å få oss litt søvn før egguthenting i morgen <3 Håpet og troen er på topp! Takk for gode ord!

Skriv en ny kommentar

ivfbebis.blogg.no

ivfbebis.blogg.no

27, Kristiansand

1. ICSI feb13- Negativ 2. ICSI juni13- Negativ 3. ICSI des13- Kjemisk 4. ICSI juni14- Negativ Livets motbakker vil ingen enda ta...

Kategorier

Arkiv

hits