Blekk med betydning

Jeg har lenge tenkt på å ta en tattoering som gjenspeiler mye av det vi går igjennom. Og da jeg var i USA i april tok jeg faktisk steget og la meg under nåla! Resultatet ble så uendelig mye bedre enn jeg hadde forestilt meg og jeg er superfornøyd med min første (og siste) tattoering. Jeg bærer den stolt som en del av meg, mitt liv, den jeg er, oppveksten og motbakkene.

Jenta i tattoeringa er ca 4 år. Det gjenspeiler hvor liten og sårbar jeg føler meg i situasjonen vi er i. Når man ligger på operasjonsbordet og venter på den lange nåla, som i mine øyne er tykk som en tømmerstokk, og lang som et vondt år, da er det godt å kunne være liten, å kunne innrømme at, ja, jeg trenger omsorg! Jeg trenger at han stryker meg i håret, at han forsiktig tørker vekk tårene mine og at jeg, i hans øyne, kan se at han så inderlig kunne ønske at han kunne ta smerten for meg.

Snart er det min tur igjen, vi har bestemt oss og ordnet finansiering på et nytt privatforsøk. Hva skulle jeg gjort uten min elskede pappa? Han betyr så mye for meg! Samtalepartner, venn og minibank :) Jeg setter så pris på alt du gjør for oss!

24. Oktober er datoen, hvis tanta kommer til mormal tid. Og denne gangen skal jeg faktisk bli gravid! Det har vi bestemt oss for! Det er vår tur nå, jeg kan føle det på meg, og den følelsen gjør meg OVERLYKKELIG!

3 kommentarer

Kristine86

24.09.2014 kl.15:18

En nydelig tatovering <3 Vil bare ønske deg masse lykke til på ferden fremover :)

ivfbebis.blogg.no

24.09.2014 kl.16:56

Kristine86: Tuuusen takk! Jeg er så fornøyd med den! <3 Takk for det, det blir spennende fremover! Nå SKAL vi lykkes!

Klem

Ønskebarn - Familie

24.09.2014 kl.17:02

Den tatoveringa der sier mye! Den var utrolig fin <3 Håper det går bra med deg - tenker mye på deg. Forsøk nr. 5 blir deres siste forsøk, det blir det!! :) Klem

ivfbebis.blogg.no

24.09.2014 kl.17:29

Ønskebarn - Familie: Tuusen takk! <3 Hvordan går det med deg? Tenker mye på deg også! Åhr, jeg håper så inderlig det blir det siste! <3 Håpe håpe!

Skriv en ny kommentar

ivfbebis.blogg.no

ivfbebis.blogg.no

27, Kristiansand

1. ICSI feb13- Negativ 2. ICSI juni13- Negativ 3. ICSI des13- Kjemisk 4. ICSI juni14- Negativ Livets motbakker vil ingen enda ta...

Kategorier

Arkiv

hits