Tankesortering

Jeg sliter med å sove... Hver natt blir et evig tankekjør.

Jeg tenker på veien videre, klinikker, hverdagen, ting vi står i, går igjennom, oss, meg og han...

Jeg tenker på livet uten barn, forsøkene vi skal igjennom, smerten, tårene... 

I dag har jeg vært hos en gynekolog for diverse tester som skal sendes til det offentlige. Alt så heldigvis bra ut! Jeg siterer, "Den slimhinnen er helt perfekt, den er SUPERKLAR for å ta imot et befruktet egg!" Flott, da mangler jeg bare egget da... Eggløsning er rundt hjørnet, tanken om å måtte prøve er ikke der engang. Vi vet det er nytteløst. 

Anyways... Søknad til Telemark er sendt og på torsdag skal jeg ha en telefon-konsultasjon med Fertilitetsklinikken for å høre om det er noe de kan gjøre for oss. 

Jeg har ikke kommet meg etter det siste forsøket, jeg takler det ikke, men ingen vet det. Jeg prøver å skjule det, og jeg tror faktisk jeg lykkes, til og med ovenfor han som står meg nærmest. Jeg begynner å jobbe igjen denne uka, det er jeg ikke klar for. Men legen mente at det kanskje ville få tankene mine over på noe annet. Jeg har mye å sette meg inn i før jeg begynner å jobbe igjen, men jeg har ikke tatt fatt på noe av det. Jeg orker ikke, jeg makter ikke og jeg har ikke konsentrasjon nok til å skrive en enkel handleliste engang. Tankene flyr gjennom hodet mitt som en stille storm, ingen kan se den. Det er sommer både på kalenderen og gradestokken, men i meg er det høst, kaldt og vått. 

Denne sorgen altså, den er så vond! Hvorfor må det gjøre så vondt? Det er instinktivt i oss, det med å skulle formere oss. Men hvorfor skal det gjøre så forferdelig vondt å ikke få det til? Jeg kunne ønske jeg kunne skru det av! Koble meg av mine indre ønsker. Jeg har et ønske om å ikke ønske. Det hadde vært deilig det... Å ta livet med ro, som det kommer. Tanken på at noen der oppe har en plan med livet mitt gjør meg litt engstelig, for det virker som min plan ikke er hans plan. 

Sommeren byr på barnedåp gange 2. Med baby-fokus og babyprat. Det er ikke bare bare når man helst ønsker å rømme vekk fra virkeligheten og stormen man står. Men man har ikke noe valg. Ønsket om å kunne delta med hjerte og sinn er også veldig sterkt, men sånn er det bare ikke akkurat nå. Jeg stikker fingeren i kalkunen og sier det som det er! Fire smertefulle forsøk, både fysisk og psykisk, setter sine spor. Spor man ikke kan fjerne med et viskelær. Jeg gruer meg uendelig... Jeg bryter sammen bare av å tenke på det! Jeg burde glede meg, men barnløsheten tar det fra meg. Jeg blir så sint over hele situasjonen! Jeg vil jo, men jeg klarer det ikke! 

Jaja... Sånn er nå livet akkurat nå. Det er ikke stort mer å gjøre enn å manne seg opp, finne frem maska og smile til de som smiler til deg... Eller noe i den duren! Det nytter ikke å grave seg ned ihvertfall, for da kan man faktisk dø av oksygenmangel. 

Sånn, da var tankene sortert, 02:45 en tirsdag natt, huset sover bortsett fra meg og pys, som forøvrig sitter å spiser på en død flue.

Adios og god natt! 

 

Blessed is she who has believed that the Lord would fulfill his promise to her...

 

 

#tankekjør #natt #tanker #livet #ivf #barnløshet #prøverør #sorg #tankesortering #meditasjon #baby #psykiskustabilinødda

Én kommentar

Lene

30.06.2014 kl.21:47

Føler med deg. Håper du kommer deg opp av bølgedalen, og selvfølgelig at dere lykkes til slutt. Håper også du har noen å snakke med? Jeg har gått til psykolog og det er jammen godt å få snakket ut om barnløsheten og følelsen av å være mislykket. God klem.

ivfbebis.blogg.no

30.06.2014 kl.22:03

Lene: Tusen takk for koselig kommentar! Jeg jobber meg opp av bølgedalen, men det er jammen meg ikke lett denne gangen! Mange dager og netter med våte putetrekk :( Jeg har tenkt mye på å gå til psykolog, men jeg har aldri tatt skrittet, men jeg burde nok det! Jeg deler ikke mine innerste tanker med noen egentlig, bortsett fra på bloggen :) det er mye lettere å skrive hvordan man har det, enn å si det til noen!
Takk for gode tips :) klem

Skriv en ny kommentar

ivfbebis.blogg.no

ivfbebis.blogg.no

27, Kristiansand

1. ICSI feb13- Negativ 2. ICSI juni13- Negativ 3. ICSI des13- Kjemisk 4. ICSI juni14- Negativ Livets motbakker vil ingen enda ta...

Kategorier

Arkiv

hits