On the edge of a mental breakdown.... again!

Jaja, det var det! Forsøk nr 4, også i dass! 

Ventingen, forventningene og håpet... "SMASHED" som en irriterende mygg på mindre enn et sekund! 

Forsøket kort fortalt.

Ventingen startet i januar, sammen men nytt håp og nye forventninger! Ventingen har gått både fort og sent, men jeg har kost meg masse og levd livet med et smil fra januar til nå. (Til en forandring) 

Vi fikk satt inn 2 fine embryo mandag 2.juni og håpet var tent på ny! Denne gangen var det vår tur. De var enige med oss på klinikken også, det var vår tur nå. Tårene fra tidligere skuffelser har for lengs tørket ut, og jeg gikk optimistisk inn i rugetiden. Dum som et brød! Hvorfor skulle det bli vår tur?? Kommer det i det hele tatt å bli vår tur?

Blødningen startet sånn smått søndag kveld, og har økt i farge og omfang siden.

Arh, jeg sitter her nok en gang, FULL av fortvilelse og med en ENORM sorg! Jeg er utmattet og ser ingen ende på hverken sommeren eller livet generelt.  

Hvorfor?? Ingen kan svare oss... Uflaks. Da var det veldig til uflaks da! 6 blastocyster har endt i ekkel rød guffe! Jeg blir så sinna at jeg har lyst til å kaste ting gjennom luften!


Så hva nå ja... Vi bare elsker å se tusenlappene flyyy ut av vinduet, eller renne ned i dass, bokstavelig talt! 

Jeg sjekket ventetiden på sykehuset i Telemark. Ikke mindre enn 32 "korte" ukers ventetid for forsamtale, så 1-2 mnd ventetid på oppstart. Det er i værste fall 10 mnd ventetid det!! Det tar jo lufta ut av enhver ballong!

Fortsette privat? Bytte klinikk? Kan det hjelpe? 

De er helt fantastiske på IVF-klinikken, og jeg føler meg så trygg der.De kjenner oss og vi kjenner dem.

Men kan noen andres opplegg fungere bedre for oss?

 

Jeg er rådvill i et kaos av et tankekjør. Jeg er frustrert ut til fingerspissene og fullstendig oppløst i tårer og fortvilelse over at det aldri går vår vei!

 

#ivf #prøverør #trist #sorg 

10 kommentarer

Nina

10.06.2014 kl.23:30

Nei nei nei.. Dette skulle ikke skje, nr 4 skulle være deres tur.. Blir lei og skuffet på dine vegne.. Når man ikke er oppi et forsøk selv, så sitter man liksom å heier på de som er.. Og denne gangen var det liksom din tur..

Utrolig leit, og jeg forstår så godt hvordan du har det.. Vet ikke hva jeg skal skrive, syns alt er så urettferdig..

Sender deg en god varm klem og en resept på ben&jerry is :)

ivfbebis.blogg.no

11.06.2014 kl.00:12

Nina: Åååh, takk for gode ord og resepten! Klokka er over tolv og mannen har akkurat diska opp pannekaker til meg, så den isen kunne godt kommet på døra akkurat nå faktisk :)
Trøstespising er jeg veldig god til, selv om det jeg egentlig trenger nå er en lang joggetur eller 5 for å ta av meg hormonkiloene igjen :O

Åhr ja, 4 skulle være tallet for oss begge :/ Det er så trist! Jeg blir så utladet etter alle forventningene og håpet som har grodd i meg siden jeg startet på medisinene!

Det er virkelig ikke noe å spøke med dette her! Når spirer endelig sitter er vi superwoman begge to! :) <3

Hvis noen bare kunne fortelle oss hvor mange forsøk som skulle til, så hadde vi slept all forventningen og uvissheten!

Da får vi satse på 5 da, halvveis til 10. Tror ikke det blir noe søskenforsøk her i gården hvertfall! Blir det en, så blir det bare en, for å si det sånn :P

Hvordan går det med deg da? <3

Takk for klemmen :)

Ufrivillig barnløs

11.06.2014 kl.13:41

Uff.. Blir rett og slett tom for ord. Ingenting jeg sier kan gjøre dette bedre, men jeg føler for å sende deg en stor klem <3 Det er så urettferdig at noen skal slite så mye som dette..

Jeg regner med du har fått alt av tips tusen ganger, og at mye allerede er prøvd - men jeg vil jo komme med ett tips likevel, i tilfelle du ikke har fått dette før. Klexane, har du prøvd det? Eller hørt om det før? Jeg fikk det anbefalt at flere av mine følgere på både bloggen og instagram. Det er blodfortynnende som man setter som sprøyter i magen og som hos mange hjelper kroppen å ta til seg en graviditet og ikke minst å holde på den. Jeg har ikke prøvd det selv, men mange har hatt god effekt av dette. Vet mange får tilbud om dette hvis de sliter med å holde på spirene sine, men sånn som jeg har forstått det skal det også hjelpe til med å få kroppen til å "ta til seg" egget og holde på det <3 Har lest om flere som bruker det i sammenheng med prøverør, da bruker de det helt fra stimuleringen starter og til man er alt fra 7 uker gravid til babyen kommer.

Nå må det jo være deres tur snart <3 Sender mange gode klemmer, og jeg har tenkt mye på dere i det siste. Ønsker dere så utrolig mye lykke til videre!

ivfbebis.blogg.no

11.06.2014 kl.15:03

Ufrivillig barnløs: Huff ja, det er ikke mange ord som hjelper i denne situasjonen :( Det er helt forferdelig!

Jeg har stått på albyl e ved forsøkene, som også er et blodfortynnende medikament (eller det gjør vel helst st blodplatene blir glattere, og hindrer trombosering i blodet) Men ja, det er vel absolutt noe jeg kan ta opp med klinikken og høre hva de tenker. Men de sier jo gang på gang at hvis egget har evnen til feste seg, så gjør det det.
Det virker som om det først og fremst er det det kommer an på og ikke medisinene.

Blir gal av alt dette her! Man føler man gjør noe feil, selv om man vet at man gjør alt riktig! Har til og med sluttet med kaffe for å ikke få i meg coffein liksom!

Lurer så veldig på om vi skal bytte klinikk nå eller ikke. Jeg så at fertilitetsklinikken (ivf.no) anbefalte MYE høyere dose cyclogest etter uttak og innsetting.
Arh, jeg vet ikke. Hva hadde du gjort tror du? Ville du byttet bare for å prøve noe annet, eller bli værende ferder er trygt og greit? :/ vanskelig valg!

Å vente i værste fall 10 mnd i det offentlige er hvertfall UAKTUELT! :O

Takk for klemmen <3

Nina

11.06.2014 kl.17:59

Så snill mannen din er da:) godt vi har de som backer oss opp:)

Ja om noen bare kunne si, i 2015 går det, eller ja 5 forsøk er forsøk det sitter.. Men ingen kan garantere noe:( og det er vondt.. Jeg har sagt at grensen min er 10 forsøk.. Men nå er jeg usikker på om jeg orker å gå så langt..

Vi har jo vært i det offentlige og var strålende fornøyd, men nå som vi er i det private ser jeg jo at det er mye bedre i det private.. De tok seg tid og fant ut at det ligger ikke bare hos mannen, men og hos eg.. Dette sa de ingenting om hos det offentlige.. Det jeg kan si er at det føles like trygt og godt begge stedene.. Så kanskje det ikke er dumt å bytte.. Kanskje de kan finne ut noe nytt..

Jeg har begynt å tenke på adopsjon, så vi ar bestemt oss for å gifte oss i vegas om 3 uker for å få det på papiret at vi er gift.. Ser at de krever det fra enkelte land man adopterer fra..

Men først prøver vi litt til i ivf karusellen;)

Jeg har veldig lyst å si at dere får det til til slutt, for det tror eg virkelig.. Håper jeg har rett:)

ivfbebis.blogg.no

12.06.2014 kl.22:07

Nina: Takk for råd :) Så godt at de fant ut noe mer, så slepper dere å gjøre forsøk "forgjeves" :)

Oi, så utrolig spennende med vielse i Vegas! Ønsker dere er veldig god tur!! Det fortjener dere <3

Det SKAL ordne seg for oss begge! Jeg har troa :)

Ufrivillig barnløs

13.06.2014 kl.12:04

Uff.. Jeg vet ikke hva jeg hadde gjort jeg alså! Selv om jeg har gått gjennom 2 forsøk, er det nok nærmest umulig for meg også å sette meg inn i hvor vanskelig dette er for dere! Selv om jeg kjenner til mange av følelsene rundt dette, blir det jo liksom verre og verre for hver gang det ikke går :(

Jeg tror kanskje jeg hadde ringt den offentlige klinikken dere nå vurderer, og fortalt deres historie og hørt om det var mulig å komme inn til time litt fortere når dere allerede har gått gjennom så mye om dere har. Da kan jo sikkert klinikken dere bruker nå også sende over infoen om dere til denne klinikken, og hvis dere er heldige - så får dere kanskje time litt fortere? Dere har jo alt av undersøkelser i boks allerede (og ikke minst flere forsøk bak dere..), noe som kanskje gjør at de kan ta dere inn litt fortere?

Vanskelig å vite om det er best å fortsette der man er eller om man burde bytte klinikk. I alle fall når det er så lang ventetid! Også er det ikke akkurat billige prosjekter dette her "/ kanskje det kunne vært greit å sendt en søknad i det offentlige sånn at man kommer i systemet, også kan dere tenke litt på hvordan dere vil gjøre det mens dere faktisk har kommet i systemet, og heller takke nei til time/forsøk om dere vil fortsette der dere er nå? <3

Håper dere finner ut av det, og at spira klamrer seg fast neste gang! Jeg krysser virkelig alt jeg har for dere <3 Nå må det jo gå snart.. <3

ivfbebis.blogg.no

13.06.2014 kl.16:52

Ufrivillig barnløs: Takk for gode råd! Jeg skal samle samme alle journalkopiere vi har fått og sette meg ned og ta en ringerunde.
Leste på en nettside i går der Dr.Hausken på klinikk Hausken hadde skrevet at å bytte klinikk etter 3 mislykket forsøk økte sjangsen med å lykkes med 50%. Og nå har vi jo hatt 4 mislykka der vi er nå... Dette hadde han skrevet i 2008 da, så ting kan jo ha endret seg. Men det er nok uansett lurt å få noen andres øyne på saken. :)
Krysser fingrene og håper på det beste! Jeg håper så inderlig at jeg er gravid før 2014 er over! Vil snart hoppe av denne karusellen!

<3

Ufrivillig barnløs

13.06.2014 kl.22:40

Bare hyggelig :)

Jeg har også hørt dette fra flere leger, så det hadde jo vært fantastisk om dere gikk til en annen klinikk nå - og at spira satt <3

jeg tror jeg kommer til å bli så glad at tårene spretter den dagen du kan si at du er gravid <3 Dere fortjener det så utrolig!

Lykke, lykke, LYKKE til videre <3

kjærelille

17.06.2014 kl.13:07

Oi oi oi.. oi.

Vi har akkurat begynt! Begynner med sprøytene i morgen.. Første forsøk.. Vet ikke hva jeg skal si. Jeg føler med deg og ønsker deg virkelig lykke til! Kanskje du om noen måneder sitter med kul på magen og prøver å oppmuntre meg? <3

ivfbebis.blogg.no

17.06.2014 kl.17:11

kjærelille: Uendelig masse lykke til! Jeg håper ferden din blir enklere enn min har vært! Det viktigste av alt er å prøve å være positiv og leve som normalt!
Når jeg har vært litt ovenpå og glad under forsøkene har vi fått flere antall befruktede egg!

Et tips til, prøv å ikke surfe for mye rundt på diverse forum underveis. Det er stressende for kropp og sjel :)

Tusen takk for gode ord! Om litt håper jeg vi begge sitter med kul på magen <3

Sender deg en dose gode tanker :)

Skriv en ny kommentar

ivfbebis.blogg.no

ivfbebis.blogg.no

27, Kristiansand

1. ICSI feb13- Negativ 2. ICSI juni13- Negativ 3. ICSI des13- Kjemisk 4. ICSI juni14- Negativ Livets motbakker vil ingen enda ta...

Kategorier

Arkiv

hits