Ikke bare bare å skulle være anonym

Jeg er anonym på bloggen for mitt og mannens eget beste. Det er best for oss at ikke alle vet hva vi strever mer. Det kan fort bli en påkjenning om alle skal spør og grave om hvordan det går og hvor vi er i prosessen. Men det å være anonym blogger betyr at jeg ikke kan blogge om livet mitt utenom prøverør. Nå er det jo det denne bloggen handler om, men det er så mye mer jeg kunne ønske jeg kunne dele med dere! 

Våren byr på mange deilige opplevelser for meg som jeg så gjerne skulle delt med dere alle! 

Nytt prøverørsforsøk er som dere har lest satt på vent en stund, jeg tror vi starter opp igjen nærmere sommeren. Om det blir en ny pakkeavtale, eller om vi skal satse på enkeltforsøk vet vi ikke helt enda. Vi har enda 3 forsøk til gode i det offentlige siden vi gikk rett til privat klinikk. Jeg merker at jeg kanskje er bittegranne rastløs, men jeg tenker svært lite på det. men tanken på å ville sette i gang popper opp i ny og ne. Men jeg vet at det vil gjøre godt for oss å bare slappe av litt før neste forsøk.

Da vi var på klinikken i januar for å se på tidligere forsøk, viste 1.forsøk seg å være best i antall befruktede egg og kvaliteten på dem. De vet ikke sikkert hva grunnen til det kan være, men vi mistenker at det kan ha noe med innstillingen å gjøre. Vi var glade og positive. De to siste har vi vært litt på felgen begge to for å si det mildt. Det har så utrolig mye å si hvordan man har det. Alt spiller liksom inn på kroppen og hvordan den reagerer på hormon-stimuleringen og insettingen av et befruktet egg.

Jeg er veldig positiv til å gå igang med forsøk nr. 4, og jeg føler meg sterk nok til å bære et eventuelt nederlag. Det er en deilg følelse å føle seg ovenpå etter så mange måneder under vann. Uansett hvordan det går fremover har jeg et mål om å holde meg sterk og positiv. Det skal bli barn, vi vet bare ikke helt når. Den tanken har jeg slått meg til ro med, og jeg er ikke lenger så rastløs som jeg var for bare en måned siden.  

Jeg håper det går greit med alle dere snupper som er, eller skal igang med nytt forsøk nå <3

 

 

#ivf #livet #prøverør #hverdag #trening #kosthold #kos #anonym 

Én kommentar

<3

25.01.2014 kl.10:52

Jeg er hvertfall uendelig glad for at du "tok ansvar for egen glede" og kom deg ut av det mørke hullet! Du er har alltid vært en fantastisk person, og det er deilig å "ha dg tilbake"

ivfbebis

25.01.2014 kl.13:00

<3: Snuppa mi! Det er godt å kunne være meg ovenfor alle dere som synes det er godt å ha "meg" tilbake igjen! :) Endelig kan jeg være der for deg 100% istedenfor 50, når du trenger meg også. Gleder meg såååå til alt vi skal gjøre fremover! :) bare kose oss og ha det gøy! Love youuu <3

Skriv en ny kommentar

ivfbebis

ivfbebis

26, Kristiansand

26 år, møtt min prins charming, lagt ut på en reise som jeg ønsker å dele med verden, reisen blir kalt prosjekt-baby og viser seg å være lengre og tyngre enn først antatt! Holding on and staying strong <3

Kategorier

Arkiv

hits