I dag er den første dagen i resten av mitt liv!

I dag er dagen! Dagen for å starte på nytt, med blanke ark og de mest fargefulle fargespissene du kan innbille deg. I dag er dagen for å tenke nytt, bli et nytt menneske. Dagen for glede, for en framtid, et nytt liv, en ny meg! 

Igjen kan jeg sitte å fryde meg over alle vakre ting i verden. Vakre mennesker, dyr, natur, venner, opplevelser og et vakkert liv! Jeg vil leve! Jeg vil bruke tiden min på livet, og slutte å vente på at livet skal begynne. Det èr allerede. Mitt liv, med alle menneskene i det! Det er et vakkert liv, jeg hadde bare glemt hvordan jeg gleder seg over det! Men jeg har funnet tilbake, jeg har vunnet over sorgene, tårene og fortvilelsen. Jeg har bestemt meg for å leve livet ved siden av sorgene, og ikke lenger la sorgene leve livet mitt. 

I dag er dagen for å ta igjen det tapte! 


Jeg lover at jeg skal bli en bedre person for menneskene som trenger meg

Menneskene som liker å ha meg i livet sitt

Kjærligheten

Familien

Jeg lover! 


Jeg har for første gang på et år brydd meg om hvilket vær det er ute, for dere få som kan forstå meg vet dere at det betyr det utrolig mye! Å bry seg om de små tingene er noe av det jeg har savnet mest. Det er de små tingene som gjør livet. Å føle at man ikke bryr seg om noe, er vondt og skremmende.

Jeg gikk en hel vår og sommer uten å høre fuglesang, noe som for meg er noe av det vakreste i verden! Det skal ALDRI skje igjen. Så langt nede kommer jeg aldri igjen til å falle, så sterk har jeg blitt. 

Jeg føler meg nesten udødelig. Uvirkelig klar for å leve livet til det fulle. Fly ut av redet og OPPLEVE livet! Smake på gledene! 

Jeg gleder meg til en vår uten bekymringer. En vår med KJÆRLIGHET. Kjæresten min, den vakreste i verden. Jeg gleder meg over å være der for alle som trenger meg, både på jobb og i hverdagen. 

Jeg gleder meg over å være 100% meg! 

En ny meg, en sterkere meg, en bedre venn, en bedre kjæreste, et bedre menneske...

100% MEG FOR RESTEN AV MITT LIV!

 #ivf #life #livet #prøverør #kjærlighet #nydag #nystart #lykke #glede #vennskap #smil #menneske #meditasjon 

5 kommentarer

Thea

06.01.2014 kl.11:04

Lykke til! Livet er bare så bra som du gjør det til selv.

ivfbebis

06.01.2014 kl.12:28

Thea: Tusen takk! :) Det er akkurat det det er!

ingrid

06.01.2014 kl.16:24

Lykke til! Livet har opp- og nedturer, men kun ved å fortsette å reise oss når vi faller, kan vi klare å elske livet og hverandre :)

ivfbebis

07.01.2014 kl.10:38

ingrid: Takk for fine ord <3

Anette

08.01.2014 kl.23:05

Verdens fineste innlegg! Som betyr så uendelig mye!

Du er uerstattelig,nå også uovervinnelig!

Elsker det!<3

ivfbebis

09.01.2014 kl.12:00

Anette: åååååh snuppa :) Vi skal kose oss masse fremover! Finne på mye sprell og fanteri sammen <3
Love youu <3

Skriv en ny kommentar

ivfbebis

ivfbebis

26, Kristiansand

26 år, møtt min prins charming, lagt ut på en reise som jeg ønsker å dele med verden, reisen blir kalt prosjekt-baby og viser seg å være lengre og tyngre enn først antatt! Holding on and staying strong <3

Kategorier

Arkiv

hits