Gravid for en dag

Jeg er ingen ivrig tester, som mange IVFère, ja, jeg setter oss i bås.

"IVFère: en gruppe psykisk ustabile kvinnfolk." :D

På de to første forsøkene har jeg testet på morran samme dag som blodprøven skal tas, bare for å være litt forberedt på telefonsamtalen som skal komme. Testene er jo så bra nå at de slår ut positivt på de fleste ved 14 DPO (dager etter eggløsning, som i vårt tilfelle blir egguthenting.)

MEN denne gangen følte jeg noe var anderledes, jeg hadde en rar følelse i magen, akkurat som om noe kilte meg fra innsiden, jeg blødde litt neseblod og var konstant tett i nesa og følte meg småsyk, og det er jeg aldri. Jeg er syk ca 1 gang hvert 4. år. Samtitig som jeg hadde disse "tegnene" følte jeg at det var noe inni meg, jeg følte meg gravid. Magefølelsen sa det. Men tro meg, den har tatt feil før, så den tar jeg heretter meg en klype salt. Den har mistet sin fortrolighet.

Anyways, jeg bestemte meg for å ta en test 13 DPO, en dag før blodprøvedagen. Mannen hadde reist ut et ærend og jeg satt meg på do. Det kom umiddelbart opp en negativ strek, streken jeg har sett så mange ganger før. "Drid å dra", tenkte jeg mens jeg la den fra meg og gikk for å vaske meg på hendene. På vei ut fra badet så jeg en siste gang på testen før den skulle i søpla. "Hmmm, det er jo et plusstegn her?!" Jeg kikket mange ganger, studerte den opp og ned og i mente. Jo, den var positiv, det lyste et tydelig (kall det hva du vil) plusstegn mot meg.

Jeg har tenkt mye på hvordan jeg skal fortelle mannen at jeg er gravid. I ekstase glemte jeg hele planen, og det jeg fikk skrevet i en melding (!!!)  var kanskje alt annet enn romantisk. (Haha)

"Eeeeeeh, vennen, testen ble positiv. Veldig svak, men det er et PLUSS tegn! Det er tydelig at det er et pluss tegn!!!"

Da jeg ikke fikk umiddelbar respons sendte jeg en ny melding.

"Venneeeeeeeeeeen!!! Jeg døøøøøøør!! Jeg blir gal av å vente!!"

Skrullehøne deluxe!

Mannen kom hjem og fikk bekfreftet at jeg hadde sett rett. Han, som ikke akkurat har syn som en hauk, så også plusstegnet!

For å sleppe å måtte tyde pluss eller ikke, kjørte vi avgårde for å kjøpe en digital test.  

Neste morgen, den store testdagen! Jeg tisset heroisk på strimmelen, jeg gjorde mitt aller beste for å treffe. Ikke en dråpe skulle sleppe unna. Det kom umiddelbart opp et timeglass, jeg la den fra meg på vasken og vasket hendene. Hjertet mitt dundret avgårde i 150, HARDT! Etter 3 laaaange minutter poppet det opp som om det skulle være verdens mest naturlige ting, GRAVID...

Det lyste mot oss! Sammen stod vi der i unniken, omfavnet hverandre hardere enn aldri før. Vi gråt tårer av lykke.

Tankene fløy gjennom hodet mitt. "Er jeg virkelig gravid?!" "Har vi lykkes?!" "Jeg kan ikke forstå at det er sant"! "JEG ER GRAVID!"

Samtidig ante jeg at gleden kom til å bli kortvarig. Den dumme magefølelsen sa det til meg.

Vi reiste avgårde for å ta blodprøven. I bilen smilte og lo vi. Vi pratet om hvor bra timing det var, vi paretet om å måtte kjøpe ny bil, barnerom, vogn, ja alt! Vi var så glade.

Men magefølelsen hadde rett, gleden var kortvarig. Telefonsamtalen var alt annet enn oppløftende. Stigninga var for lav til at de trodde det hadde gått veien (ja, dette har jeg skrevet om før.)

Selv om det ikke gikk veien kan jeg med hånden på hjertet si at det var en av de beste dagene i mitt liv! 

Vi fikk oppleve en uendelig lykke en hel dag. Det var fantastisk. Ja, helt ubeskrivelig.

Jeg gleder meg til den dagen kommer igjen.... 
#ivf #icsi #prøverør #positivtest #graviditetstest #barnløs #ønskebarn #garvidforendag #lykke #baby #mann #hvorfor #be #håpe #glede

 

2 kommentarer

Ufrivillig barnløs

05.01.2014 kl.19:59

Sender deg en stor klem! <3

ivfbebis

06.01.2014 kl.01:42

Ufrivillig barnløs: Tusen takk! <3 Den varmer!

Skriv en ny kommentar

ivfbebis

ivfbebis

26, Kristiansand

26 år, møtt min prins charming, lagt ut på en reise som jeg ønsker å dele med verden, reisen blir kalt prosjekt-baby og viser seg å være lengre og tyngre enn først antatt! Holding on and staying strong <3

Kategorier

Arkiv

hits