Ny hCG stigning

HCG-nivået mitt har bestemt seg for å gjøre jula kjip for meg! 

Nivået har bare steget til 50, og i og med at jeg blør som et skadeskutt dyr i tillegg, hadde gynekologen på klinikken liten eller ingen tro på at det fortsatt var noe håp. Men i og med at det er jul, noe som betyr at jeg ikke får sjekket om det stiger eller synker i form av blodprøver, måtte jeg fortsette på medisineringa og ta en ny urintest om 5-6 dager. "Da skal den nok bli negativ", sa sekretæren. JUHU!

For dere som ikke vet hva medisineringa innebærer, så kan jeg fortelle dere at det er piller som ikke skal ned i svelget men opp der det blør fra. Og ja, det er no himla griseri. Hvertfall nå som jeg blør så mye. Sorry for mye info her altså, men sånn er det!

Så på grunn av denne stigninga, kan jeg nå ikke drikke vin i jula, og det gjør meg faktisk litt sur. Det var den eneste jeg gledet meg til nå som alt har gått i dass alikevel. Men neida, nå sitter jeg her, fanget i min egen kropp på grunn av RØDE dager! I dobbelt betydning..

Som dere sikkert skjønner har jeg gitt opp alt håp, og jeg er rimelig irritert og frustrert over at kroppen min ikke bare rydder opp etter seg med en gang, isteden for å pine meg gjennom 6 dager til. 

 

Jeg blir så sinna at jeg freser!! 

Det er et mareritt!


#fortvilet #ivf #icsi #klage #ønskebarn #prøverør #gravid #hcg #mareritt 

11 kommentarer

Nina

20.12.2013 kl.22:43

Uff, dette var ingen fin julegave..

Vet ikke helt hva jeg skal skrive, dette ivf kjøret suger skikkelig..

Håper du klarer å få en in jul til tross.

Klem

<3

20.12.2013 kl.23:32

Bebi!!! Wish I could make life easyer for You!

Bestfriend<3

Skulle ønske jeg kunne bære byrdene dine på min skuldre, som er ti ganger sterkere enn dine akkurat nå!

ivfbebis

21.12.2013 kl.01:36

Nina: Huff nei :( Det er utrolig slitsomt!
Jula blir ikke det helt store i år. Jeg har ikke maktet å handle inn alle gavene engang :/ vet ikke helt hvor jeg skal hente motivasjonen nå akkurat :(

ivfbebis

21.12.2013 kl.01:42

<3: Du er fantastisk! <3 Åhr!! Jeg kommer meg igjennom! Spesielt siden jeg har deg <3

Line

23.12.2013 kl.11:44

Ville bare skrive noen ord til deg.. Jeg føler så med deg. Skuffelsen, sinnet og aggresjonen.. Ikke gi opp! Akkurat nå er det tungt og det ser mørkt ut men jeg LOVER deg at det ordner seg! Se for deg den dagen spiren sitter og du er over den magiske 12 ukers grensen:) Det er IKKE lenge til! Ønsker deg og dine en fin julefeiring, du virker som en herlig person. Store juleklemmer <3

ivfbebis

23.12.2013 kl.23:25

Line: Hei! Tusen millioner takk for fine oppmuntrende ord! Jeg sitter med tårer i øynene og klarer så vidt å holde gråten tilbake her jeg sitter og leser! Dine ord betyr så mye for meg <3 Du skaper nytt håp i meg, noe som uten tvil kommer til å gjøre jula og tiden som kommer etter lettere for meg. Dette skal vi få til! :)
God jul til deg også, håper den blir fredfull og fin!
Og du, du MÅ være et herlig menneske, som skriver så fine ord til meg uten å kjenne meg annet enn via bloggen <3
Igjen, det betyr faktisk så ufattelig mye for meg!
Stooooor klem!

Nina

29.12.2013 kl.14:25

Hei kjære deg

Hvordan går det med deg?

ivfbebis

29.12.2013 kl.17:30

Nina: Hei :) Koselig at du spør! Jeg har klart å legge skuffelsen til side og bare kost meg i jula. Vi har klart å bare være kjærester, uten noe ønske om barn. Bare oss :) Det har vært veldig godt for oss å klare å fokusere på hverandre! Jeg gruer meg litt til jula er ferdig og til hverdagen begynner igjen. :/
Hvordan går det med deg da? Håper du har hatt en fin julefeiring <3

Nina

29.12.2013 kl.20:48

Så bra, og ikke minst så utrolig stort av dere og klare det..

Jeg gruet meg til jul med alt vi er oppi, og i tillegg feire jul med en søster som venter sitt 3 barn..

Men det gikk overraskende bra, når jeg syns ting ble vanskelig gikk jeg rett og slett ut med hunden og tok meg en runde og tok på smilet igjen. Har bestemt meg for å ha fokus på trening fremover, og ikke ble helt oppslukt av alt med baby og prøverør osv.

Hvordan blir ting videre fremover? Eller har dere ikke fått noe beskjed fra sykehuset enda?

Vi skal klare dette :)

ivfbebis

29.12.2013 kl.23:06

Nina: Huff ja, jeg måtte også bite i meg litt tårer på julaften.. Man får noen klumper i magen som ikke er så lett å styre! Det er så vondt å gå rundt sånn!

Så godt at det går greit med dere og at du skal ha fokus på trening fremover! Det skal jeg også! :) masse masse trening.
Vi vet ikke helt hva som skjer fremover.. Vi har prøvd å ikke tenke så mye på det. Men vi har ikke gitt opp enda! Vi får bare se utover våren om det føles godt å skulle prøve igjen! Dere da? Har dere hørt noe mer? Jeg skal ringe klinikken i morgen og fortelle at urinprøven endelig har blitt negativ, regner med vi setter opp en time da så vi får diskutert løpet videre. Så må vi bare skaffe pengene :) det blir et dyrt barn gitt! Hehe..
Hvor i landet bor du egentlig? :)
Masse klemmer!

Nina

30.12.2013 kl.14:06

Uff ja den klumpen i magen er ikke noe god, heller ikke klumpen i halsen som kommer titt og ofte, bare jeg ser en barnevogn eller en gravid mage.

Jeg tror det er sunt og ha fokus på andre ting, for dette opplegget her er ikke for pyser,.og man kan bli ganske langt nede av alt. Jeg skal ringe inn etter nyttår, og få mer info da. Fikk mensen i går, så vet ikke om det blir oppstart med medisin om 20 dager eller om vi må vente til februar. Før jul kunne jeg aldri i verden tenkt meg og vente, men jeg kjenner at det er helt greit on jeg må vente et par mnd til.

Uff ja det er utrolig dyrt, syns det er vondt å tenke på at økonomien skal være avgjørende for om de blir barn eller ei.

Tar dere en pakke til med 3 forsøk eller et og et forsøk?

Bor i Stavanger, så vi er i Haugesund og lager barn :) enn du?

Masse klemmer til deg og

ivfbebis

30.12.2013 kl.17:16

Nina: Det er absolutt ikke for pyser nei, det er helt sikkert! Det har vært nedturer man aldri hadde trodd man måtte takle! MEN det gjør oss til litt sterkere mennesker, som vet å sette pris på de gode tingene i livet, det er helt sikkert!
Vi hoppet over det offentlige og gikk rett privat. Det ble en pakkesvtale på 3 forsøk, og det er utrolig trist å tenke på at de pengene ikke har gitt noe resultat enda. Jeg er utrolig heldig som har en far som har sponset forsøkene våre (eller rettere sagt, lånt oss penger på ubestemt tid) Det har vært en god støtte å ikke trenge å tenke så mye på alle pengene som ryker med. Det er jo helt svimlende høyt. Alt i alt av medisiner og reiser har 3 forsøk kommet opp i rundt 100.000 kroner. Det er jo helt horribelt å tenke på. Huff, vekk med den tanken :D

Vi bor rett utforbi Kristiansand og bruker ivf klinikken i Oslo. Jeg pratet med de i dag og fikk satt opp time i januar for å diskutere hva vi skal gjøre videre. :)
Vi tenker vel litt på å bli henvist i det offentlige etterhvert, men det føles så trygt der hvor man kjenner alle og de kjenner oss liksom. :)

Håper dere kan sette i gang så fort som mulig, så du slepper å gå og vente. <3
Klem

Skriv en ny kommentar

ivfbebis

ivfbebis

26, Kristiansand

26 år, møtt min prins charming, lagt ut på en reise som jeg ønsker å dele med verden, reisen blir kalt prosjekt-baby og viser seg å være lengre og tyngre enn først antatt! Holding on and staying strong <3

Kategorier

Arkiv

hits