Jeg blør, jeg blør, tiddelibom....

.... Nå blør jeg mye mer enn før, tiddelibom og huttemegtu! 

Jeg er bare så "fed up" av hele skiten nå at jeg tror jeg kreperer!

"Vi skal nok klare å gjøre dere gravide på 3 forsøk", sa de for et år siden. 

Grrr. 

Jeg  venter på at posten skal komme med rikvisisjonen min, slik at jeg kan få tatt den himla blodprøven og bli ferdig med hele forsøk nr 3. Det går meg på nervene! Jeg GLEDER meg til å ut å løpe i dag, jeg skal løpe det kroppen klarer. Og i kveld skal jeg drikke et glass vin eller 4!! 

Jeg gleder meg til å hoppe av denne berg- og dalebanen nå, jeg begynner å bli litt småkvalm av hele greia. 

Hva nå? 

Jeg vet ikke.. Har ikke idè!

Ny pakkeavtale på tre forsøk?

Singel forsøk?

Vente i det offentlige?

Nå har vi hvertfall brukt opp retten vår på refusjon av utlegg for medisiner, så det er jo fint og flott. Da slepper vi å tenke på hva vi skal bruke pengene våre på fremover! 10-15.000 pr forsøk. Hvem har vel det liggende ekstra i lommeboka? Ikke vi hvertfall.

To slitne lavtlønnede helsearbeidere i psykisk ubalanse.   

Hurra, gratulerer med dagen! 

Over og ut!

 

#ivf #icsi #utmattet #lei #trist #prøverør #ønskebarn #sliten #vilbareforsvinne 

 

9 kommentarer

ingrid

20.12.2013 kl.22:00

Det var trist å høre :/

ivfbebis

20.12.2013 kl.22:42

ingrid: <3 :(

Nina

20.12.2013 kl.22:48

Får man kun dekket for medisin til 3 forsøk?

Måtte avbryte forsøket i dag, ettersom eggenee var såpass dårlig kvalitet at legene rådet meg til å avbryte slik at eg kan få bruke forsøket igjen til nyåret.

Hvorfor må vi bruke opp til 2-3 mndvper forsøk for å lage et barn, mens andre lager det på 5 min med sengekos.

ivfbebis

21.12.2013 kl.01:39

Nina: Neei, så kjedelig da! Hvordan så de at de var dårlige? Var det små eggposer? Godt du slapp å "kaste" bort et forsøk da! Går det fint med deg? :/
Hehe, nei det kan du si, det er så utrolig irriterende! Sengekos er for pyser! ;)

Nina

21.12.2013 kl.20:59

Når de tok ut eggene sa de at de var så fine, og når vi dro for å sette de inn så ringte de oss når vi var på veien i går:( han snakket om noe celledeling eller noe, helt ærlig fikk jeg ikke med meg noe etter at han sa vi burde snu og kjøre hjem igjen..

Vi har fått beskjed om at " problemet " ligger hos mannen, men nå sa de at problemet lå hos oss begge..

Forstår deg så godt i forhold til julefeiring.. Hadde det vært opp til meg så hadde vi hoppet rett til januar.

Sitter med klump i halsen og tenker, hva om vi aldri får det til? Alle sier nei da det ordner seg, men ingen vet faktisk om det kommer til å gå..

Hadde jeg bare hatt en garanti at feks innen 2016 så blir du gravid så hadde jeg ikke stresset så mye.. Men tanken på å aldri skulle få barn er skremmende

ivfbebis

21.12.2013 kl.22:24

Nina: Nei, huff så forferdelig!! :( får dere ikke noe oppfølging nå? :( Føler så med deg! Det var utrolig dumt!
På klinikken der vi er regnes et forsøk for "fullført" etter egguthenting.
Ja, jeg er så enig med deg! Jeg er også LIVREDD for at det aldri skal gå. :( tenker på det hele tiden! Tenk hvis de kunne gi oss en garanti, det ville vært helt fantastisk!

Jeg håper at dere får ei fin jul, til tross for skuffelsen! Lykke til med nytt forsøk, håper dere får ut gullegget! :)
Jeg heier på oss begge i 2014! <3

Line

11.02.2014 kl.00:26

Snublet tilfeldigvis over denne bloggen. Hjertet begynte å blø litt da jeg leste dette innlegget.

Jeg har nemlig vært der selv. Men jeg stoppet etter andre forsøket. Orket ikke en tredje runde med ivf. Orket ikke mer - jeg blør og blør, tiddeli bom, med alt det medfører av tomhet, savn, sorg og urettferdighetsfølelse.

Dette begynner å bli fem år siden. Tiden har bare leget litt av såret, for det mangler minst en unge ved middagsbordet hver eneste dag. Hver gang vi skal kjøpe ny bil, har jeg fortsatt lyst på syvseter med masse bagasjeplass - til alle ungene jeg ikke fikk - for man kan aldri vite, eller?

Håper mirakelet skjer med deg så du slipper å savne den ungen som skulle sittet ved fremtidige middagsbord. Håper inderlig det ordner seg for deg.

ivfbebis

11.02.2014 kl.12:18

Line: Åh, så trist å høre! Jeg skjønner så utrolig godt at du ikke orket mer, det er en enorm påkjenning for kropp og sjel når det aldri går veien.

Det føles så utrolig vondt og urettferdig når "alle" andre lykkes. For man føler seg som den eneste og veldig alene, selv om man vet at man er langt ifra alene i denne situasjonen.

Det er godt å høre at tiden har leget noen av sårene dine og at du har klart å akseptere livet som det er. Jeg håper jeg også kommer dit om det aldri skulle ordne seg for oss!

Takk for at du delte din historie med meg <3

Line

12.02.2014 kl.01:41

Jeg glemte å nevne at jeg var betydelig eldre enn deg da vi forsøkte. Og at problemet lå kun hos meg. Hormonubalanse, autoimmun og nevrologisk sykdom. Skulle ønske jeg hadde startet før. Nå har jeg blitt for gammel til å adoptere eller forsøke mer.

Det er veldig godt å se at du er så ung. Da er det masse, masse håp!

Jeg har venner og bekjente som har fått både ett og to barn etter fylte 40 - etter årelang kamp og komplikasjoner. Og ei venninne som har adoptert to utrolig skjønne små med skjeve øyne. Hun elsker dem så høyt at jeg tviler på om kjærligheten hadde vært noe sterkere om de hadde matchende DNA.

Slik jeg ser det har du 14 -16 år til å forsøke det meste på og verden går stadig fremover.

I andre land kan de nå gjøre de utroligste ting for å få det til. Og det skjer ting her hjemme også. Så lenge ikke de konservative kreftene får lov til å stoppe det.

Optimist på dine vegne. Ikke gi opp riktig enda, du flotte og tapre menneske. Håper du finner styrke videre. Jeg ser/ønsker lys fremtid for deg i krystallkula. :-)

ivfbebis

10.03.2014 kl.13:55

Line: Tusen takk for en veldig oppmuntrende kommentar! Det varmer i de innerste kroker av sjela mi <3 Jeg setter så utrolig stor pris på alle dere ukjente som holder motet mitt oppe!

Jeg får tårer i øynene av å lese ordene du har skrevet til meg! Det styrker meg videre i kampen mot barnløsheten.

Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

ivfbebis

ivfbebis

26, Kristiansand

26 år, møtt min prins charming, lagt ut på en reise som jeg ønsker å dele med verden, reisen blir kalt prosjekt-baby og viser seg å være lengre og tyngre enn først antatt! Holding on and staying strong <3

Kategorier

Arkiv

hits