Mannen med nålen...

Det var svært lite jeg sov natt til onsdag. Natten var preget av angst og spenning. "Jeg vil ikke, jeg vil ikke, jeg vil ikke!!" 

Jeg hadde heldigvis fått resept på valium, så jeg tok et par av de før vi reiste fra hotellet. Heldigvis etter at jeg hadde dusjet og stelt meg, for de hadde meget god virkning denne gangen. Jeg var svimmel som bare det og fniste på vei ut til bilen. Jeg var ikke den beste kartleseren på vei fra hotellet til klinikken akkurat.

Da vi kom til klinikken fikk en en stor klump i magen. Jeg har de to forrige egguthentingene friskt i minnet, og det har vært alt annet enn "bare bare." Det har vært helvete på jord, en smerte som ikke kan sammenlignes med noe annet. 

"Du skal ikke bekymre deg", sa Hazekamp.

Du skal ikke bekymre deg, jeg tygde litt på de ordene. "Nei, jeg bør vel ikke det, men kan jeg la være?" Hvordan skal jeg klare å la være? Legg det i noen andres hender. sier mannen. Noe større enn vi kan forstå. Så, det var akkurat det jeg gjorde. 

Nålen var på plass, medisinene skylt inn. Så ser han på meg, og sier, "nå setter vi i gang." "Nei nei nei, vent litt...." Jeg trakk pusten godt og sa, "Nå...." Etter bare noen få sekunder hadde de funnet det første egget, jeg vedder på at det var Ego de fant først. Med Ego ute visste jeg at det var minst 10 eggposer til som skulle punkteres. Jeg pustet godt ned i magen og prøvde å ikke spenne kroppen. Og det gikk overraskende bra. De tømte 14 eggposer og fant 11 egg, ganske bra antall i og med at venstre eggstokk bestemte seg for å ta en tidlig juleferie. 

Null smerter! Kun litt svie og ubehag. Er det mulig? At det kan være så anderledes? Nå vet jeg hva alle dere andre prater om når dere sier at det bare er ubehagelig, men ikke direkte vondt. Etter bare noen få minutter trakk han ut nålen, han var FERDIG! What? "Tuller du med meg?" Jeg trodde ikke mine egne ører! 

Det var som et helt annet inngrep, som om det ikke var samme tingen jeg hadde vært med på! Jeg skjønner egentlig ikke hvordan det kan være mulig jeg.. Om det er eggposene, gynokologen som gjorde det, alle bønnene eller medisinene som er grunnen, det vet jeg ikke. Men jeg fikk hvertfall ytret mitt ønske om at hvis jeg skulle igjennom dette igjen ville jeg gjerne at det var han som skulle gjøre det.   

Jeg hadde nok fått ganske mye medisiner, for jeg var kvalm som ei sjøulke på vei hjem. Jeg kastet opp i medisin posen min, heldigvis etter at jeg febrilsk hadde kastet medisinene rundt i bilen for å få de ut av posen. Men etter det følte jeg meg mye bedre. Jeg sov mer eller mindre hele veien hjem. 

Og nå har jeg akkurat fått vite at av de 11 eggene har 5 egg latt seg befrukte og de ser fine ut. Vi fikk beskjed om å diskutere oss ferdig før mandag kokka 11:00 om hvilket antall egg vi vil sette tilbake, 1 eller 2. 

Jeg er så lettet!!

Selv om jeg ikke klarer å hoppe rundt på gulvet og juble på grunn av smertene nedentil *kremt*, gjør jeg det inni meg inntil videre! <3 

Be for våre 5 eggiser som ligger å varmer seg i labratoriet <3 Tenk hvis et av de skal bli vårt kjærlighetsbarn!

 

 

#egguthenting #ivf #icsi #barnløs #ønskebarn #inngrep #glad #lykkelig #lettet #ferdig #vente #spenning #spent #nervøs #bønn #Gud #egg #baby #familie #barn

5 kommentarer

Nina

05.12.2013 kl.17:36

Oi oi så spennende, 5 flotte gull egg:)

Syns det er så rart at det kan være så forskjell i inngrepet,men godt at det ikke var vondt:) får du intravenøst ? Får bare to eller tre piller jeg.

Har dere tenkt på om dere skal ha et eller to tilbake? Jeg har selv lyst å sette inn to:)

ivfbebis

05.12.2013 kl.17:51

Nina: Kjempespennende! <3 håpe håpe! Jeg hadde jeg tatt 3 paracet og 2 valium før vi reiste fra hotellet og da jeg kom på klinikken tok jeg enda en valium. Der fikk jeg også stesolid og petidin intravenøst ja.
BARE NOEN PILLER? Jeg tror jeg dåner! Det hadde jeg aldri gått med på!! Hva slags piller er det?

Vi satt inn 1 på første og 2 på andre. Så det blir nok 2 denne gangen også. :) Det er jo større sjangse for at hvertfall 1 av de fester seg!

Ønskebarn - Familie

05.12.2013 kl.20:28

Så utrolig bra at du fikk en bedre opplevelse denne gangen!! :) Nå er det bare å krysse alt for at vi får en kjempejulegave:) Jeg skal ta blodprøve 23.desember :P

klem

ivfbebis

05.12.2013 kl.21:10

Ønskebarn - Familie: Ja, det var en enorm lettelse! :) Krysse krysse krysse!! <3
Gikk innsettinga greit? :) 23. Det var lenge til! Huff, denne ventinga er jo værst! :/

ingrid

09.12.2013 kl.09:50

Så spennende! Og det var godt at du slapp den samme smerten igjen! :)

ivfbebis

10.12.2013 kl.11:28

ingrid: Ja, det var en lettelse! :)

Skriv en ny kommentar

ivfbebis

ivfbebis

26, Kristiansand

26 år, møtt min prins charming, lagt ut på en reise som jeg ønsker å dele med verden, reisen blir kalt prosjekt-baby og viser seg å være lengre og tyngre enn først antatt! Holding on and staying strong <3

Kategorier

Arkiv

hits