Legekrise!

"Det er ikke jeg som skal utføre egguthentingen din denne gangen, jeg er bortreist den uken du skal inn..." lød det i telefonen.

Jeg ble målløs. 

"Det går fint det", sa hun. Det er Dr. Hazekamp som skal utføre ultralyden og egguthentingen din.

"Å?" Det var det eneste jeg fikk trøkt ut av geipen som sikkert hang nedpå knærne, om ikke enda lenger ned.

Tankene fløy... "Hazekamp... Haaazekamp, hm, kjent navn... Hmm.. En mann altså.. En ny, nå som jeg hadde blitt trygg på hun jeg har... Etter de forferdelige egg-uthentingene, der hun jeg har hatt til nå har vært en engel. Hun har vært så utrolig forståelsefull og snill gjennom de to andre forsøkene. Hun har gjort meg så trygg, selv i en så stressende situasjon."

Det er krise.... heeelt krise! Hva om... tenk hvis... 

"Han får journalen din, så han vet at du skal ha litt ekstra smertestillende." Sa hun før jeg rakk å ytre min bekymring.

"Ekstra smertestillende ja...jeg gruer meg jo veldig.." Tankene fløy fortsatt... Hadde jeg klart å si noe høyt? 

Før jeg visste ord av det var samtalen over, og jeg stod der med telefonen i den ene hånda og haka i den andre. I alle fall var det slik den føltes!

Hazekamp... Frem med telefonen og rett på google.... 

Avdelingsoverlege 

Nederlandsk 

Ferdig utdannet i 1968 

Spesialist på fødsels- og kvinnesykdommer 

Jobbet i 1975 for den renomerte infertilitetsspesialisten Lord Robert Winston på det kjente Hammersmith hospital i London. Dette vekket hans interesse for infertilitetsbehandling og den menneskelige fortvilelsen barnløshet medbringer.

Innførte mikrokirurgisk egglederkirurgi i Norge ved Ullevål sykehus.

Etablerte Norges første private IVF-klinikk. Norges første private IVF-barn ble født under et år etterpå.

Sikret Norges første IVF-graviditet.

President i Nordic Fertility Society i 6 år.

"Hazekamp kjemper for eggdonasjon, surrogatmoderskap, og behandling av enslige og lesbiske kvinner som ønsker barn, med den overbevisning om at det beste utgangspunktet for et barn er å være sterkt ønsket."    

AMEN!

Om ikke det beroliger enhver sjel, så vet ikke jeg!

Jeg må bare ta av meg hatten og bøye meg i støvet for denne mannen, og jeg kan ikke annet enn å glede meg til å få æren av å hilse på han. Jeg kan (uten å ha møtt han) være så trygg som aldri før, nettopp fordi han har et brennende engasjement for infertilitet. Uansett smerter eller ikke, møter jeg en med den dypeste forståelse for alle mine bekymringer og tanker.

For en lettelse.. for en glede!

Det er rart å tenke på hvor liten og sårbar man blir en slik situasjon. Enhver minste detalj som bli forandret, eller ikke blir slik du hadde trodd eller forberedt deg på, kan slå beina vekk under deg. 

Ha en fin kveld <3

 

#ivfklinikken #ivf #icsi #ufrivilligbarnløs #barnløs #gravid #baby #glede #sorg #meditasjon #lege #forandringer #medisiner #medisiner #hormoner #ønskebarn #juleønske 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Én kommentar

blimamma

27.11.2013 kl.07:06

Åh, lettet på dine vegne :)

Det du går gjennom er jo ikke særlig behagelig, så da er det ekstra viktig å ha noen man VET kan jobben sin :D

stooor klem <3

ivfbebis

27.11.2013 kl.10:30

blimamma: Takk, så søt du er <3
Det er godt å være trygg på den som skal utføre det :)
Klem tilbake!

Skriv en ny kommentar

ivfbebis

ivfbebis

26, Kristiansand

26 år, møtt min prins charming, lagt ut på en reise som jeg ønsker å dele med verden, reisen blir kalt prosjekt-baby og viser seg å være lengre og tyngre enn først antatt! Holding on and staying strong <3

Kategorier

Arkiv

hits