Tikk takk tikk takk

Tiden går... faktisk fort! 

Spraydag 18

Sprøtestart er rett rundt hjørnet

Egguthenting nærmer seg med stormskritt, og jeg gruer meg så innmari mye! Jeg tenker på det non stop! Denne prosessen hadde ikke vært så stor påkjenning for meg hadde det ikke vært for den smertefulle egg-uthentinga. Huff, grøss og gru! Jeg har pratet med klinikken og hun sier jeg skal få mer muskelavslappende og smertestillende enn de to andre gangene. De høynet allerede dosen min forrige gang, men det var ikke nok. Jeg håper de kan klare å gi meg nok denne gangen, for jeg orker ikke tanken på å legge meg ned på den benken og oppleve dette en gang til. For meg er det en helt ubeskrivelig smerte. 

Tenk deg at du skal legge den ned på en benk for at noen skal knekke begge anklene dine. Hadde du frivillig lagt deg ned? Det er sånn det føles det for meg. Her ser dere hvordan nåla stikkes igjennom skjede-veggen og inn i eggstokkene. For min del har jeg hatt ca 20 eggposer som har blitt tømt, hvorav 15 av eggene har vært optimale til befruktning. Vi har en spennende tid i møte. Det er nå håpet virkelig kan bli knust. Får de ut nok egg, blir de befruktet? Overlever de dagene før innsetting? Får vi noen på frys? 

Huff, jeg får høy puls og blir klam i hendene av å tenke på det! Jeg kunne ønske jeg kunne sovne og våkne opp igjen om 3 uker!

 

 #ivf #assistertbefruktning #barnløs #ønskebarn #egguthenting #hormoner #grueseg #redd #smertefullt #ufrvilligbarnløs #ivfklinikken3 kommentarer

blimamma

18.11.2013 kl.14:50

Uff, føler med deg, håper virkelig d kan klaffe nå så du slipper flere runder

Masse lykke til iallfall :)))

ivfbebis

18.11.2013 kl.14:57

blimamma: Tuuuusen takk! Det håper jeg også, så inderlig!
Takk igjen <3

Ufrivillig barnløs

21.11.2013 kl.12:21

Krysser alt som krysses kan for at dette blir vellykket <3 Dere fortjener det virkelig!

ivfbebis

21.11.2013 kl.12:31

Ufrivillig barnløs: Tusen takk! :) Det varmer veldig!

Skriv en ny kommentar

ivfbebis

ivfbebis

26, Kristiansand

26 år, møtt min prins charming, lagt ut på en reise som jeg ønsker å dele med verden, reisen blir kalt prosjekt-baby og viser seg å være lengre og tyngre enn først antatt! Holding on and staying strong <3

Kategorier

Arkiv

hits