Regn ute, sol inne...

14 dager med spray, 14 dager med hetetokter, humørsvingninger, hjertebank, hodeverk, søvnvansker.... the list goes on!

I morgen er dagen for blodprøven som viser om sprayen har hatt effekt eller ikke. For de som ikke vet hva den sprayen gjør, er det et hormon som setter din egen syklus ut av spill, den får deg inn i en kunstig overgangsalder. Derfor hetetoktene, vil jeg tro!

Jeg skal ringe til klinikken på onsdag, for prøvesvar og for å få informasjon om hvilken dose puregon (injeksjoner) jeg skal gå på. På forsøk nr 1 gikk jeg på 150 ie, på nr 2 tok de ned dosen til 125 ie.

Hvis sprayen har fungert som den skal, begynner jeg på sprøyter onsdag kveld. Gru/gleder meg! Det er deilig å komme et skritt videre, men på en annen side gruer jeg meg så ekstremt til egguthentinga! Grøss... 

På mitt første uttak ante jeg ikke hva jeg gikk til. "Operasjon" stod det på døra. Ikke helt hva jeg syntes å ha lest om på forhånd. Jeg fikk beksjed om å ta av meg klærne på underkroppen, ta på  meg ei sykehusskjorte, og så ble jeg fulgt inn på "operasjonsbenken", Der fikk jeg en god dose muskelavslappende og smertestillende. "Det kommer til å gå så greit at", sa de snille smilende fjesene til meg, som engler fra oven. (Ja, jeg var litt rusa!) Engelene forvandlet seg fort til djevler da de satt i gang! Jeg lå bokstavelig talt i bro på benken. Slapp av sa de, "SLAPP AV??!!" Jeg gråt, hylte faktisk! Jeg! En tøffing blandt de tøffeste! Etter 10-15 minutter var smertene borte, uthentingen var over, og jeg lo lett, av lettelse og glede. Rusen varte hele veien hjem, men den var definitivt over dagen etter. I to dager etter egguthentinga lå jeg i forsterstilling hjemme og gråt, jeg gråt fordi jeg følte noen hadde gjort noe vondt mot meg, mot min vilje. 

Jeg lå rett ut i to dager, måtte krype på gulvet fordi jeg ikke orket å rette meg ut. 

MEN, tross disse minnene om den forferdelige opplevelsen, har jeg det ganske ok! Jeg smiler og er blid om dagen! Jeg har så mange fine gode mennesker rundt meg! Det er godt!

Den mørke skya har flyttet seg ut av sinnet og opp på himmelen! Jeg prøver å være positiv, ikke grue meg, ikke tenke vonde tanker.Denne koppen fikk jeg av to søte venninner. 

"Dine ønsker blir oppfylt når du holder i denne koppen, gni og ønsk !"

Jeg gnukker for harde livet!

4 kommentarer

Ufrivillig barnløs

17.11.2013 kl.14:23

Uff.. Håper uthentingen går bedre neste gang! <3

Uthentingen min gikk veldig bra.. Var litt vondt når de satt bedøvelsen på høyre side, men kjente ingen smerter når de tok ut eggene. Var litt verre på venstre side, mye vondere å sette bedøvelsen og uthentingen var skikkelig vond - og jeg fikk høre etter at pulsen min steg veldig når de holdt på der, men at jeg var ekstremt rolig og flink. Tror nesten de hadde forventet en verre reaksjon med tanke på at pulsen ble så høy. Men etter noen minutter var det over, og jeg ble trillet ut av operasjonsrommet og tenkte at det hele gikk mye bedre enn forventet. Jeg trodde det kom til å bli litt verre, men alt i alt - det gikk fint, og jeg gruer meg mer til sprøytesettingen enn uthentingen ved neste forsøk :p

ivfbebis

18.11.2013 kl.12:16

Ufrivillig barnløs: Godt å høre at du ikke opplevde det så smertefullt. På klinikken hvor jeg er bruker de ikke bedøvelse på innstikk-stedet, men bare smertestillende og muskelavslappende intravenøst. Jeg kjenner bare noe ubehagelig når de stikker, men det er når de tømmer posene som ligger litt vanskelig til jeg kjenner smertene.. :( :( Huff hvor jeg gruer meg altså!

Ufrivillig barnløs

20.11.2013 kl.20:36

Uff og uff :( Jeg fikk bedøvelse før stikkene, men kjente stikkene litt fordi. Men å tømme posene var null stress. Var vondt når de holdt på på venstre side. Da var det vondt fra første stikk og til de var ferdig, men det ikke ok. Rart hvor fort man glemmer smertene egentlig.. Var jo vondt, men gruer meg ikke stort til neste gang..

Masse masse lykke til <3

<3

21.11.2013 kl.12:48

Gnukke,Gnukke, Gnukke!!! <3

ivfbebis

21.11.2013 kl.13:25

<3: <3 <3 <3 snubbaaaa <3

Skriv en ny kommentar

ivfbebis

ivfbebis

26, Kristiansand

26 år, møtt min prins charming, lagt ut på en reise som jeg ønsker å dele med verden, reisen blir kalt prosjekt-baby og viser seg å være lengre og tyngre enn først antatt! Holding on and staying strong <3

Kategorier

Arkiv

hits