Venter på deg...

Jeg venter og venter, jo mer jeg venter, jo mer lurer jeg... På hvordan du vil se ut, vil du ligne mest på meg eller han? Er du gutt eller jente? En eller to? Vil du få min nese? Kommer du til å se verden ut av blå eller grønne øyne? Og håret, får du blonde lokker? Kommer du til å bli like sta som meg, som aldri ville legge meg når jeg var liten... Kommer vi til å bruke endeløse netter på utsiden av rommet ditt så du skal slutte å gråte? Eller blir du en av de som sover rundt fra første stund? Skal jeg la være å lukke døren helt fordi du er mørkredd som meg? Kommer du til å få en favoritt smokk, kosefille og kosedyr? Vil de små føttene dine lage deilig lyd på gulvet om morgenen? Kommer du til å elske å krype oppi senga til mamma og pappa? Er du pappa eller mamma-dalt? Kommer en kos til å holde når du har slått hull på kneet ditt? Jeg venter på å få lov til å trøste deg når du er lei deg, holde deg tett inntil meg og gjøre deg trygg. Lese for deg, synge for deg, smile og le sammen med deg. Jeg venter på å få plukke blomster sammen med deg og lære deg om den store verden og skapningene i den.

Jeg venter på deg! På å få kjenne varmen fra deg, vår første blikk-kontakt, jeg venter på å se deg smile og høre deg gråte. 

Hva kommer du til å bli god til? Komer du til å være snill med mennesker og dyr rundt deg?

Du er så elsket, selv om du kun eksisterer i mitt hjerte, mine tanker og dypeste drømmer! Hva om du forblir der, hva om jeg aldri får holde deg i mine armer? Kommer jeg til å komme over at jeg aldri fikk møte deg?

Det er så mange følelser! Jeg er så redd for å håpe, redd for at fallhøyden blir så høy at man ikke kommer levende fra det. Håpet blir for skummelt til å klare å ernære seg på. Jeg håper, men jeg klarer ikke å leve i håpet! Magefølelsen har trekt seg ut, den tør ikke lenger å påvirke meg. Den er ikke-eksisterende, og totalt fraværende. Jeg er redd, redd for smertene, håpet og fortvilelsen. Jeg vil så gjerne at det skal gå denne gangen. Jeg gjør hva som helst for å få vårt høyeste ønske oppfylt! 

Jeg ber for deg, og for at vi en dag skal holde hverandre i hendene <3
 

#ivf #assistertbefruktning #øsnkebarn #ufrivilligbarnløs #barn #baby #drømmer #tankefull 

 

 

7 kommentarer

Ufrivillig barnløs

10.11.2013 kl.19:54

Sitter her med tårer i øynene.. En dag skal det bli deres tur <3 Det må det! Jeg føler sånn på meg at det kommer til å gå nå.. Håper så inderlig at det går denne gangen! <3

ivfbebis

10.11.2013 kl.20:04

Ufrivillig barnløs: Åååååh hvor det varmer å få sånne kommentarer! Du har hjelpt meg sååå mye gjennom bloggen, og jeg håper jeg kan være der for deg når du skal starte på forsøk nr 2! Tusen takk for alle de fine kommentarene fra deg! <3 det SKAL gå denne gangen!!

Ufrivillig barnløs

10.11.2013 kl.20:17

Så bra at du føler jeg hjelper litt gjennom kommentarene mine :) Jeg setter utrolig stor pris på dine kommentarer også, greit å føle at noen virkelig skjønner hva man går gjennom og ha noen man kan snakke litt med <3 Tusen takk til deg også! :)

Denne gangen MÅ det gå <3 Også får vi krysse fingrene for at det blir vellykket med forsøket vårt i januar :) Nå er det virkelig vår tur! Tommel opp for "ivfbebis" og "ufrivilligbarnløs" :D

ivfbebis

10.11.2013 kl.20:46

Ufrivillig barnløs: Ja, det er veldig godt å prate med noen som forstår fullt og helt! <3 <3 <3 krysser det jeg har for at dere skal lykkes i januar! Ti tomler opp! ;)
Masse klemmer!

Ønskebarn - familie

10.11.2013 kl.22:08

<3

Ufrivillig barnløs

10.11.2013 kl.22:26

Tusen takk <3 Masse klemmer tilbake!

<3

12.11.2013 kl.09:34

Krysser alt jeg har! Tenker masse på deg! Du skulle bare visst<3

ivfbebis

12.11.2013 kl.10:40

<3: Snuppa <3

Skriv en ny kommentar

ivfbebis

ivfbebis

26, Kristiansand

26 år, møtt min prins charming, lagt ut på en reise som jeg ønsker å dele med verden, reisen blir kalt prosjekt-baby og viser seg å være lengre og tyngre enn først antatt! Holding on and staying strong <3

Kategorier

Arkiv

hits