Loco loco, helloooo!

 Mannen bare ler av meg... Hormonella d`ville! Trist, sinna, glad, nedfor, sur, gretten, glad, trist, glad, nedfor, sur, glad og trist! Hvem trenger rollercoasters når man har suprecur? 

Menn er fra mars, kvinner på suprecur er fra en annen GALAKSE. Not at match made in heaven for å si det sånn! 

Han ler og jeg freser, etter en stund ler vi begge to! Av meg.. 

Normalt er jeg en person som har en god dose empati for mennesker og dyr innabords, og jeg kan lett begynne å gråte av ting som ikke er noe å gråte av. På suprecur er ALT trist/rørende! Jeg får tårer i øynene av søte bamser (!!!!) Kameler som blir slaket på tven er verdens undergang i mine øyne. Jeg føler en enorm tristhet ovenfor ting som egentlig ikke er så trist. Det er utrolig hvordan hormoner kan ødelegge DEG som menneske.

Jeg føler meg som ei halvgal ribba høne som burde tatt ei god dose antidepressiva, samt meldt seg på "anger-mangement" kurs ASAP!!

Oh man!  

Jeg er en tikkende bombe, man vet aldri hvilken følelse som kommer ut av meg!

Men vi tar det med et smil (han gjør hvertfall det ;)

Jeg er litt misunnelig på de som ikke kjenner noe til bivirkningene, det må være deilig! 

Jeg føler jo jeg kunne blitt lagt rett inn på psykiatrisk!

 

"The voices are telling me to kill you!"

 

Mannen får et sånn blikk i ny og ne... (haha)

 

#jegergal #medisiner #ivf #loco #insane #ønskebarn #assisterbefruktning 

 

Én kommentar

Ufrivillig barnløs

05.11.2013 kl.21:46

Hihi, må nesten le litt når jeg leser dette - selv om jeg synes veldig synd i deg. Gud så grusomt det må være! Jeg er fryktelig glad for at jeg slipper den nesesprayen, for det er nok den som gir mest bivirkninger tror jeg. Har hørt om mange som får MASSE bivirkninger av de samme sprøytene som jeg tok også, men jeg merket minimalt. Det verste for meg var å sette sprøytene, jeg synes hele den prosessen nesten er verre enn uthentingen.. Synes det er en grusom følelse å sette sprøyter på meg selv!

Bra mannen bare ler da, og at han ikke blir i dårlig humør av hele greia ;) Er jo de som reagerer sånn også! Håper virkelig spira deres klorer seg fast denne gangen <3

ivfbebis

06.11.2013 kl.11:19

Ufrivillig barnløs: Hehehe, ja det er jo komitragisk hele greia! Mine bivirkninger pleier å gå litt over når jeg begynner på sprøytene egentlig . Det har gjort det de andre gangene hvertfall. Jeg har også en liten anelse sprøyteskrekk, og synes det er helt forferdelig å sette de sprøytene. Men værre enn egguthentingen var det hvertfall ikke for min del.. grøss!

Åhr, det håper jeg også! Jeg orker ikke tanken på at det ikke skal gå denne gangen :/
Håpe håpe håpe håpe!
Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

ivfbebis

ivfbebis

26, Kristiansand

Ønsker å dele mitt liv som ufrivillig barnløs og komme i kontakt med andre som er i samme situasjon.

Kategorier

Arkiv

hits