Leger med grenser...

Jeg hadde bestemt meg for å jobbe under mesterparten av forsøket. Det er et stort nederlag for meg å innse at det ikke kommer til å fungere.. Under første forsøk ble jeg sykemeldt etter to uker, og på forsøk nr 2 var jeg sykemeldt under hele forsøket. Grunnen til det er at jeg har en veldig spesiell jobb, der jeg kommer opp i mange tragiske og utfordrene situasjoner. Det passer ikke helt sammen med den hormonelle berg og dalbanen medisinene lager for meg. Beskyttelsen er nede og jeg føler det er fare for min psykiske helse ved å skulle takle disse situasjonenen uten "skjoldet" jeg ellers har på meg. 

I dag har jeg kommet til dag 5, og jeg føler meg helt bånn i bøtta! 

  • Hodeverk
  • Sykdomsfølelse
  • Hjertebank
  • Tristhetsfølelse
  • Søvnvansker
  • Veeeeeldig trøtt 
  • Svimmel/ukonsentrert

 

Det har allerede kommet til et punkt hvor jeg ikke klarer å gå på jobb. Jeg ELSKER jobben min, så det er utrolig kjedelig og trist at jeg ikke takler det mens jeg går på denne "helveteskuren".

Så var det legen min da, en person uten empati og medfølelse for andre mennesker, en arrogant og kynisk mann! 

Jeg satt med tårer i øynene og følte meg som en "naver" etter jeg la på. Han gir uttrykk for at han tror at jeg ikke gidder å jobbe! Selv om jeg sier noe annet... Jeg legger ut hele hjertet mitt for å få hjelp, det jeg får tilbake er en følelse av at jeg er til bry for samfunnet. Til bry for hans dyrebare tid. Han har null forståelse for hva JEG går igjennom som kvinne, han sa ikke engang lykke til før han la på røret! 

Etter samtalen gikk jeg inn på helfo for å bytte lege, men de har ingen kvinnelige leger ledig i området, så det ble med tanken desverre..

Jeg tror en kvinnelig lege har litt mer forståelse enn en mann. Både på det psykiske og på det å sette seg inn i "hormonhelevte" vi går igjennom. Og det er jo foråsvidt forståelig. Men jeg forventer alikevel å bli møtt med respekt og empati fra en lege, uansett kjønn! Det er jo jobben deres! De er her for oss, ikke omvendt! 

Gjør jeg en liten feil i jobben min kan jeg være uheldig å drepe et menneske, det er ikke rom for å være trøtt og ukonsentrert. Jeg fortalte legen min at jeg følte det var uforsvarlig av meg å fortsette. Om han likte det eller ei hadde han vel ikke noe valg. Jeg sitter igjen med følelsen av å ha kranglet til meg en sykemelding.

Han bestemmer ikke hva jeg føler! Han vet ikke best i denne situasjonen. Ja, jeg vet det hadde vært best for meg å jobbe og holde meg aktiv for å få tankene mine over på noe annet, men til hvilken pris? 

Jeg kunne ønske jeg var lege og virkelig kunne hjelpe noen i denne situasjonen. Være et medmenneske og gjøre "reisen" letter for dem, ikke det motsatte!

Grrrr! 

 

-Hormonella-

 
 

#ivf #hormoner #ufrivilligbarnløs #ønskebarn #barnløs #medisiner #trist #sinna #fortvilet 

 

5 kommentarer

Tine

05.11.2013 kl.10:31

dersom vi ikke er venner kan du legge meg til :) da kan jeg følge deg lettere:)

Ufrivillig barnløs

05.11.2013 kl.21:40

Uff og uff :( Det skal virkelig ikke være lett dette altså! Utrolig ekkelt når selv ikke legen tror på deg og vil hjelpe da.. Jeg må snakke med legen min igjen imorgen for å forlenge sykemeldingen min.. Min lege er faktisk utrolig grei å ha med å gjøre når det gjelder dette, og det gjør det litt lettere. Man vil jo ikke være sykemeldt, så da er det utrolig kjipt å føle man må krangle seg til sykemelding.. Min lege er også en mann, men føler han virkelig forstår oss. Nå har selv sjefen min sagt at hun vil jeg skal sykemelde meg ut uka, for vi har så få personer å ta av, så når jeg tror jeg endelig kan tilbake på jobb - men så skjer det noe igjen, så jeg kan ikke likevel, da sliter hun med å få tak i noen som kan steppe inn for meg.. Så håper legen min går med på å forlenge sykemeldinga til ut denne uken..

Håper det går bra med deg, og håper legen din ikke er like ufølsom om du skulle trenge lengre sykemelding eller noe sånt.. <3

<3

06.11.2013 kl.11:05

den legen skulle fått hormonene en dag, så skulle du sett at det hadde blitt noe annet! tragisk!! tragisk!

god klem

ivfbebis

06.11.2013 kl.11:16

Ufrivillig barnløs: Det er godt at du har en lege som forstår dere og har medfølelse for dere. Legen min var grei å gidde meg sykemelding over lengre til etter forsøk nr 1. Men nå virker det som om han plutselig har fått noe imot meg eller noe.. Ikke vet jeg! Pytt pytt, det ordner seg alltid! Han har jo ikke noe valg når jeg sier at jeg absolutt IKKE kan jobbe. Håper det ordner seg med sykemeldinga di <3

ivfbebis

06.11.2013 kl.11:22

<3: Det hadde faktisk vært litt vittig! Han hadde vel sittet utenfor legesenteret og hulka over ei bille som var påkjørt! ;) <3

Skriv en ny kommentar

ivfbebis

ivfbebis

26, Kristiansand

Ønsker å dele mitt liv som ufrivillig barnløs og komme i kontakt med andre som er i samme situasjon.

Kategorier

Arkiv

hits