Første medisindag...

Dagen i dag har jeg ventet på lenge, det er nesten rart at den er her... Ikke allerede, for det er det ikke, det er faktisk langt ifra allerede.. Det har gått lang tid siden negativ test på forsøk nr.2. Planen var å komme ovenpå igjen før siste forsøk, men det viste seg å være vanskelig...

Vakumet ble større og større... Det skjedde ikke noe! Jeg ble lei av å sitte på gjerde og se livet mitt suse forbi som et tog jeg ikke var med på! Jeg vil være med på toget! 

I dag er første medisindag på vårt siste (?) forsøk, vårt 3.hvertfall. Grensa er ikke satt enda, vi har ikke bestemt oss for når nok er nok. Jeg tror kroppen vil si ifra for oss den dagen det er nok. 

Jeg er livredd men samtidig full av håp! Jeg er redd for håpet! 

Redd for egguthentinga

Redd for negativ hcg prøve

Redd for julen uten å glede seg over en graviditet, hvordan vil det bli?

Jeg kan ikke forberede meg på det, det har jeg lært fra forsøk nr. 2. Da trodde jeg at jeg kom til å takle negativ test mye bedre enn ved første forsøk. Det gjorde jeg ikke, jeg døde litt den dagen, den delen av meg har jeg ikke klart å ta tilbake fra de døde.. Jeg er så redd!

Så redd, så redd, så redd!!

Takk til alle som er der for oss! Både "anonyme" og de som kjenner oss og vet om denne bloggen <3

Jeg prøver å være positiv i hverdagen.. Smile og le så mye jeg kan!

:) jeg smilte hvertfall...

 

#ivf #icsi #assistertbefruktning #barnløshet #ønskebarn 

5 kommentarer

Ufrivillig barnløs

02.11.2013 kl.18:31

Ønsker dere MYE lykke til <3 Krysser fingrene for dere!

Hvilke medisiner skal du gå på?

ivfbebis

02.11.2013 kl.22:04

Ufrivillig barnløs: Tuuuuusen hjertelig takk!! <3 Det betyr mye for meg!! Skal gå på suprecur nesespray og puregon injeksjoner etterhvert! Kjenner bivirkningene kommer snikende allerede! Huff :/ men men, alt for prosjekt-baby!

Ufrivillig barnløs

03.11.2013 kl.12:48

Får håpe du ikke får så mange og sterke bivirkninger.. Jeg slapp heldigvis nesesprayen, og jeg merket ingen bivirkninger på puregon, cetrotide eller ovitrelle. Var pittelitt mer hissig enn ellers, men det var det. Fikk dog mye bivirkninger av Crinone, men det gikk greit.

Vi tåler mye vi som går gjennom denne prosessen, så stå på! :) Hvor lenge må du gå på nesesprayen før du begynner med puregon?

Jeg krysser fingrene for dere <3

<3

03.11.2013 kl.16:42

Du er sterk!! <3 jeg er så uendelig glad i deg!

ivfbebis

03.11.2013 kl.16:59

Ufrivillig barnløs: Den sprayen er det absolutt værste. Bivirkningene blir faktisk litt mindre når jeg starter på puregonen. Står på spray to og en halv uke før injekssjonstart, men fortsetter med spray i litt mindre dose når jeg starter på sprøyter da. Fra 5 til 4 doser om dagen :) jeg har fått lutinus isteden for crinone, tror det er det samme egentlig, jeg blir også helt fjern av det der! I tillegg til at man da bare går å venter og venter :/ huff, gruer meg til det! Jeg er sååå ekstremt redd for at det skal gå i dass igjen :(

Tusen takk!!<3

ivfbebis

03.11.2013 kl.17:00

<3: Snuppa! Tror æ vett hvem du er ;) Du er verdens beste <3

Skriv en ny kommentar

ivfbebis

ivfbebis

26, Kristiansand

Ønsker å dele mitt liv som ufrivillig barnløs og komme i kontakt med andre som er i samme situasjon.

Kategorier

Arkiv

hits