Det regner og ute og inne i dag....

Det er høst, bladene strekker seg ikke lenger etter sola, de har blitt gule og faller av treet sitt. Det er grått og trist... slik føles det også i sjelen! Jeg har så lyst til å bare være glad, jeg prøver så godt jeg kan å ikke la depresjonen ta meg... men noen dager tar den overhånd! Den trykker meg ned, får meg til å føle som om jeg er omringet av en grå masse. Den tynger meg! Den gjør meg sengeliggende utover dagen, maktesløs og tiltaksløs! forestill deg at du står midt i en storm, der vinden uler og regnet pisker deg i fjeset. Kaldt og guffent... der er jeg! Hver dag... kjempende for å holde hodet over vann! 

Det er en sorg, en sorg man ikke får beabeidet. Den gror seg sterkere for hver dag som går. For de som ikke opplever det kan det være vanskelig å forstå hvordan det føles... Men de fleste har opplevd sorg på en eller annen måte. Enten om det er tap av venner, familie eller kjærlighetssorg. Det er akkurat det samme, det er et tap, en sorg over å miste noe, en uendelig kjærlighetssorg! Et tomrom som ikke lar seg fylles av noe annet... Jeg er så redd for at det forevig skal bli stående tomt!

 

Det er kun du som kan fylle tomrommet, inntil den dagen jeg har deg i mine armer kommer jeg til å savne deg inderlig!
#sad #trist #barnløshet #assisterbefruktning #deprimert #ivf #ønskebarn

Én kommentar

Ufrivillig barnløs

29.10.2013 kl.17:48

Uff.. :( Denne sorgen er grusom! Håper du klarer å finne noe å fylle dagene dine med sånn at du slipper å tenke så mye på dette.. Jo mer man har å gjøre på dagtid, jo mindre tid blir det til å tenke på alt det tunge.. Jeg merker stor forskjell etter jeg byttet jobb. Tidligere jobbet jeg bare 2-4 dager i uka, mens jeg nå jobber 4-6 dager i uka, og nå har jeg nesten ikke tid til å tenke på det tunge lengre - og det var utrolig godt! Det eneste som kan minne meg på alt det triste nå er når det kommer gravide/småbarnsforeldre innom på jobb, men etter all motgangen jeg har hatt de siste årene har jeg klart å bygge meg opp en mur som heldigvis ikke faller så lett når det er andre rundt meg.

Håper spira klamrer seg fast neste gang! Det fortjener dere så inderlig <3

ivfbebis

29.10.2013 kl.22:45

Ufrivillig barnløs: Jeg har en veldig spesiell jobb som jeg sliter med å gjennomføre oppi dette her. Jeg har vært sykemeldt over en lang periode, men har begynt å jobbe litt igjen nå. Jobben krever mye av meg, så den gjør meg utrolig sliten... Men alikevel, deg er godt å ha noe å fylle dagene med! :) Jeg har også klart å bygge opp en liten mur, et steinansikt! Det hjelper godt i hverdagen!
Tusen takk for lykkeønskninger, det betyr så mye for meg!! <3

Skriv en ny kommentar

ivfbebis

ivfbebis

26, Kristiansand

Ønsker å dele mitt liv som ufrivillig barnløs og komme i kontakt med andre som er i samme situasjon.

Kategorier

Arkiv

hits