2.forsøk...

Forsøk nr. 2 var alt i alt MYE bedre enn nr.1. 

Mindre bivirkninger, mindre dose medisiner og mer smertestillende.

Suprecur nesespspray 5 ganger daglig

Puregon 125 ie 

Ovitrelle eggløsningsprøyte

Lutinus støttebehandling etter innsetting

Håpet og forventningene om at det skulle gå bedre denne gangen var store. Noe som gjorde fallhøyden desto større.

Opplevelsen av "hormonhelvete" i runde nr 2 var mye bedre. Jeg visste hvordan kroppen min ville reagere, hvilke birvirkninger jeg kom til å få. Det gjorde at kroppen min var forberedt på det og jeg kunne "styre" bivirkningene litt med å være i forkant. Jeg trente MYE, det er alfa omega for sinnet mitt. Forsøk nr 1 ble gjennomført på vinterstid da det ikke gikk an å trene ute, så da ble det bare lit sporadisk styrketrening inne.  

Så var det denne berømte egguthentingen da.... 

Jeg hadde fått god informasjon i forkant siden de visste at jeg hadde hatt det så forferdelig første gang. Jeg fikk beskjed om at de skulle heve dosen min betraktelig både med muskelavslappende og smertestillende. Jeg fikk også med med 2 valium som jeg skulle ta sammen med 3 paracet 1 time før vi skulle møte på klinikken. 

Natten før uthentingen sov jeg nesten ingenting. Jeg grudde meg.... 

Valiumen hadde null effekt på meg og jeg fikk et lite panikkanfall på benken mens de gjorde seg klare...

Uttaket var halvparten så vondt som første og absolutt levelig, men jeg begynte forstatt å grine da de tømte de 3 siste eggposene som lå litt vanskelig til. 

Nok engang fikk de ut 15-16 egg, men bare 2 stk hadde blitt befruktet dagen etter. Det var ikke sikkert de ville overleve over helga. Vi skulle ring på mandag for å høre om de fortsatt levde, og hvis de gjorde det, ble det innsetting den dagen. Jeg trodde jeg skulle sprenge da jeg fikk beskjeden! Jeg har lest utallige forum om jenter som får både 3 4 5 og 6 egg på frys. Hvorfor meg, tenkte jeg!! For en gang skyld, kan noe gå vår vei? 

Mandagen kom.... Jeg klarte ikke ringe selv, så det måtte mannen gjøre. Han begynte å grine.. AV GLEDE! De levde, vi var overlykkelige og bestemte oss for å sette inn begge to!

Begge to ble satt inn, så var det bare å sette seg ned å vente igjen da... Jeg følte meg gravid, jeg var sikker på at jeg var det. To fine egg, fin livmor, fin slimhinne. Alt lå til rette... 

Men nok en gang kom mensen samme dag som blodprøven skulle tas!Jeg døde litt innvendig den dagen.....

 

#ivf #icsi #assistertbefruktning #ønskebarn #ufrivilligbarnløs #barnløshet #familie #trist 

3 kommentarer

Ufrivillig barnløs

22.10.2013 kl.20:44

Uff.. Så tungt å lese! Den følelsen når mensen kommer er virkelig ikke til å beskrive en gang, verdens verste følelse.. Jeg fikk ut 7 egg, hvor 6 var gode nok til å befruktes, hvor 3 delte seg PERFEKT, ett satt inn og de to andre skulle dyrkes på i to dager til før de eventuelt skulle fryses. Mensen kom, null egg på frys. Alt føles så umulig når sånt skjer! Nytt forsøk i januar, og jeg håper virkelig det går bedre..

ivfbebis

22.10.2013 kl.23:29

Ufrivillig barnløs: Når man begynner å blø mens man går å venter og håper på positiv test er som å få ti kniver i hjertet! Men vi får tenke positivt på det, for hvert mislykket forsøk er vi nærmere et vellykket et, ifølge prosentene! Krysser fingrene for dere i januar. Lykke til med jula og oppstart igjen <3

Ufrivillig barnløs

24.10.2013 kl.15:06

Nå ble det jo ei skikkelig helomvending for oss her! Etter blødninger, mensen og negativ test på testedagen fikk jeg jo blødning igjen den 22/10. Og plutselig en meget kraftig positiv test den 23, og blodprøven jeg tok igår viste en HCG-verdi på 203! Normalen er visst 25-130 når man er 4 uker på vei, og når jeg tok blodprøven var det nøyaktig 3 uker siden egget ble satt inn. Herlighet så forvirrende, stressende og ja, jeg har ikke ord. Vet nesten ikke hva jeg skal gjøre :p Tørr ikke å få for store forhåpninger enda!

Lykke til videre <3

Skriv en ny kommentar

ivfbebis

ivfbebis

26, Kristiansand

Ønsker å dele mitt liv som ufrivillig barnløs og komme i kontakt med andre som er i samme situasjon.

Kategorier

Arkiv

hits