Forsøkene...

1. Forsøk - HELVETE på jord! 

Suprecur spray 5 ganger daglig 

Puregon 150 ie 

Ovitrelle el sprøyte to dager før egguthenting.

Lutinus støttebehandling etter innsetting av befruktet egg
Jeg begynte på medisinene med godt mot, men allerede etter første dagen med suprecur nesespraay meldte bivirkningene seg. Hjertebank Hodeverk Nedstemthet Hetetokter. Typisk meg å være en person som alltid får mye bivirkninger... men jeg tenkte det var verdt det! Jeg ville jo gjøre alt for å bli gravid. Etter ca 2 uker på nesespray var det på tide å begynne med sprøytene jeg hadde lest mye om. Flaks at jeg HATER sprøyter! Jeg hadde selvfølgelig alliert meg med min kjære, så han skulle holde meg i hånda og passe på meg..... men min flaks måtte selvfølgelig slå til igjen, og han måtte jobbe. Da var det ikke noe annet å gjøre enn å bare fikse det på egenhånd. SVETT som en bløt hund satt jeg der og mannet meg opp! Hjertbanken slo inn for fullt! Jeg hadde virkelig problemer med å klare å gjennomføre dette.  Men når man ikke har noe valg, nei da må man jo bare hoppe i det?! Jeg var stolt som en hønpøne når det var gjort og jeg belønnet meg selv med et glass brus eller to (selv om det bare var onsdag) Stikkinga de neste dagene gikk greit, noen dager bedre enn andre, men jeg kom igjennom det. Birvirkningene fra suprecur nesespray gikk noe over da jeg startet på puregon injeksjonene, så det var en lettelse. Men nedstemtheten var der fortsatt... Jeg var så nedfor, så lei meg, uten å egentlig være det. Etterhvert som dagene gikk og eggposene i eggstokkene mine vokste, så det ut som om jeg var 7 mnd på vei. Jeg så ut som en vandrende ballong! Og eggstokkene var superømme!Egguthentingen

Grøss å gru sier jeg bare... Jeg hadde forberedt meg på at det kunne gjøre vondt, men ALDRI i min villeste fantasi kunne jeg forestille meg at det skulle være såå smertefullt. Selv etter en god dose stesolid (muskelavslappende) og petidin (smertestillende) var det uutholdelig. Det værste jeg noengang har opplevd av smerter!! 

JEG LÅ BARE Å GRÅT DAGEN ETTER FORDI JEG FØLTE AT NOEN HADDE GJORT NOE VONDT MED MEG MOT MIN VILJE!

Enda når jeg tenker på det 1 år etter blir jeg uvel og kvalm av å tenke på smertene og opplevelsen. 

Heldigvis varte inngrepet bare 10-15 min, så det gikk fort over. 

 


Og ja jeg grein, jeg skrek faktisk fordi det var så ufattelig smertefullt.

 

Fikk ut 15 fine egg.

Dagen etter var 9 befruktet.

På insettingsdagen (5dager etter) hadde de bare 1 egg igjen å sette inn, resten var av dårlig kvalitet eller ødelagte. Men dette ene egget skulle være av god kvalitet. Insettinga merket jeg lite til.. Det føltes litt som en brennende følelse i livmora akkurat da de førte det inn. 

Så var det bare å sette seg ned å vente..... og veeeeeente.... og veeeeente... Dagene var så lange! 

Jeg håpte så inderlig.... Samme dag som blodprøven skulle taes kom mensen..

Verden raste sammen..................... Det aller vanskeligste var å komme tilbake til det  normale livet... Det var så og si umulig! 

Forsøk nr.2 kommer i eget innlegg. 

 

 

#ivf #icsi #ufrivilligbarnløs #barnløshet #familie #ønskebarn #gravid #assistertbefruktning


 

 

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ivfbebis

ivfbebis

26, Kristiansand

Ønsker å dele mitt liv som ufrivillig barnløs og komme i kontakt med andre som er i samme situasjon.

Kategorier

Arkiv

hits