Veien til drømmebarnet

Det var en tid der det å få barn var noe jeg kunne planlegge. Når det skulle skje, hvordan det skulle skje.. (Planla ikke akkurat at det skulle skje i et mikroskop utenfor min egen kropp) det å få beskjed om at det aldri kom til å gå på naturlig måte var hjerteskjærende. Selvfølgelig. Men ikke bare fordi det nå kom til å bli en påkjenning med leger, medikamenter osv, men like mye fordi jeg hadde gledet meg til dette siden jeg var liten. Jeg er en håpløs romantiker, og jeg hadde gledet meg til å ha sex for å lage et barn. Et kjærlighetsbarn som skulle være resultatet av vår endeløse inderlige kjærlighet til hverandre. Jeg hadde gledet meg til å kunne fortelle min bedre halvdel at han skulle bli far. Jeg hadde til og med smått planlagt hvordan jeg skulle fortelle det... (Høres jo helt sykt ut, men ja..) Jeg har vært veldig værpesyk siden jeg traff mannen i mitt liv!

Skuffelsen og sorgen ble så mye større og stakk så mye dypere enn jeg kunne ha forestilt meg! Bryllupet gikk i vasken! Begynnelsen av vårt "happily ever after" ble et helvete... ER et helvete! Jeg overlever ved å klamre meg fast til de små tingene i livet! Kjærligheten, omsorgen vi har for hverandre, god mat og drikke, øyeblikk der jeg igjen bare er meg, hvor jeg smiler og har det bra. Øyeblikk der det at jeg er ufrivillig barnløs ikke eksisterer... De kommer svært sjeldent, og varer veldig kort, men jeg tar de imot med åpne armer!

Det tok lang tid før jeg kom over at livet mitt ikke ble som jeg ønsket, planla og gledet meg til siden jeg var lita. Egentlig så vet jeg ikke helt om jeg har klart å komme over det enda... Men det kommer seg!

Man må se fremover og skape seg nye ønsker

Det går fort mot vårt 3. forsøk. Jeg skal skrive litt om hvordan jeg opplevde de to første (litt for å forberede meg på det som kommer) og for å kunne være til hjelp for noen som lurer. Innlegg kommer senere :) Jeg har trålet blogger og forumer selv under våre to forsøk. Og jeg har opplevd at andre sine erfaringer har vært til stor hjelp for meg!

Ha en fin torsdagskveld!

 

#ivf #icsi #assistertbefruktning #barnløs #baby #barn #ufrivilligbarnløs 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ivfbebis

ivfbebis

26, Kristiansand

Ønsker å dele mitt liv som ufrivillig barnløs og komme i kontakt med andre som er i samme situasjon.

Kategorier

Arkiv

hits